Pronosticuri tenis - Santiago Giraldo vs Garcia-Lopez - Vienna


Pronosticuri tenis – Santiago Giraldo vs Garcia-Lopez – Vienna

Turul intai al turneului de la Vienna ne propune marti 20 octombrie duelul, Santiago Giraldo vs Garcia-Lopez care va incepe de la ora 18:35.

Columbianul Santiago Giraldo este un tenismen in varsta de 27 de ani care ocupa in acest moment pozitia 67 in clasamentul mondial. Statistica acestuia pentru anul 2015 indica 25 de victorii si 29 de infrangeri rezultand imediat ca rezultatele columbianului nu sunt dintre cele mai bune. Performantele sale notabile pentru acest an sunt sferturi de finala la Gstaad si Istanbul si o semifinala la Geneva. Toate aceste performante bune au venit pe suprafata preferata a lui Giraldo zgura. In ceea ce priveste rezultatele acestuia pe suprafata de hard indoor, columbianul are 47 de partide disputate pe aceasta suprafata in cariera si a reusit sa se impuna in doar 21 dintre acestea. Ultimul turneu la care a participat Santiago Giraldo este un Challenger la Rennes unde a fost infrant in primul tur de francezul Vincent Millot. Dupa cum spuneam si mai sus columbianul se simte in largul sau pe zgura unde isi poate elabora jocul bazat pe schimburi lungi din spatele liniei de fund.

Santiago Giraldo vs Garcia-Lopez

De partea cealalta a fileului se va afla marti tenismenul spaniol Guillermo Garcia-Lopez. Acesta in varsta de 32 de ani are un an 2015 destul de bun si ocupa pozitia 25 in clasamentul mondial. Spaniolul a disputat in acest an 51 de partide reusind sa castige 29 dintre acestea. Ca si in cazul adversarului sau de marti, Garcia-Lopez prefera sa evolueze pe zgura ca majoritatea tenismenilor sud-americani insa este unul dintre putinii sportivi care reuseste sa practice un nivel asemanator de tenis si pe suprafetele rapide. Ultimul turneu la care a participat Garcia-Lopez este turneul de la Shanghai unde a fost eliminat de Roberto Bautista-Agut in minimum de seturi. In cariera sa tenismenul spaniol a disputat pe hard indoor 94 de partide castigand 40 dintre acestea, asadar sub 50% procent de reusita. Cele mai bune performante reusite in acest an de catre Guillermo sunt sferturi de finala la Chennai, Queen’s sau Metz, semifinala la Estoril, o finala pierduta la Shenzen in fata lui Tomas Berdych dar si un titlu cucerit la Open-ul de la Bucuresti.

Santiago Giraldo si Guillermo Garcia-Lopez s-au intalnit pana acum de 4 ori in circuitul ATP iar scorul este egal, 2-2. Ultimul duel direct s-a disputat in 2014 la Vina Del Mar cand s-a impus Santiago Giraldo cu 2-1 la seturi. Un alt fapt interesant este acela ca in fiecare duel direct ambii tenismeni au reusit sa castige macar un set. Desi Santiago Giraldo are in cariera sa evolutii mai slabe pe suprafetele rapide decat Garcia-Lopez, ma astept ca partida de marti sa fie una echilibrata si sa se repete din nou scenariul, ambii tenismeni castigand macar un set. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Peste 22,5 game-uri in meci.

Pronostic Santiago Giraldo vs Garcia-Lopez: Peste 22,5 game-uri in meci @ 1.98 la Unibet.

Pronostic mai mare Santiago Giraldo vs Garcia-Lopez: Garcia-Lopez castiga 2-1 @ 3.95 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 28W – 18L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Santiago Giraldo vs Garcia-Lopez – Unibet.

Santiago Giraldo vs Garcia-Lopez