Pronosticuri tenis - Samuel Groth vs Dominic Thiem - Miami Open


Pronosticuri tenis – Samuel Groth vs Dominic Thiem – Miami Open

Turul secund al Open-ului de la Miami ne propune pentru vineri 25 martie duelul, Samuel Groth vs Dominic Thiem, care va incepe de la orele 17:00.

Australianul Samuel Groth continua sa detina recordul celui mai rapid serviciu inregistrat pe un teren tenis insa aceste servicii nu-i aduc pana acum si mari performante. In varsta de 28 de ani, Groth masoara 194 de cm inaltime si se simte cel mai bine pe aceste suprafete rapide de la Miami. In 2016 sportivul australian a reusit doar 2 victorii in circuitul ATP, prima la Australian Open unde l-a invins pe Adrian Mannarino iar a doua chiar in aceasta saptamana in fata lui Victor Estralla Burgos. Australianul l-a invins pe Estrella cu 6-3, 6-2 reusind sa ajunga pentru prima oara in turul secund al unui turneu mai mare de 250 de pct in acest an. Groth are un procent bun de victorie pe hard, aproximativ 55% insa suprafata pe care australianul a obtinut cele mai bune rezultate este iarba, unde acesta are 71% procent de victorie. Atuul lui Groth ramane serviciul iar acesta urca de numeroase ori la fileu incercand sa inchide punctele devreme deoarece schimburile lungi nu-l avantajeaza.

Samuel Groth vs Dominic Thiem

sursa foto: sportinglife.com

De partea cealalta a fileului se va afla vineri un tenismen mult mai abil dar si mai talentat, Dominic Thiem. Considerat unul dintre cei mai promitatori tineri din circuit, austriacul in varsta de 22 de ani a reusit deja sa confirme la un nivel inalt si si-a trecut in palmares 5 titluri, 3 in sezonul trecut si deja 2 in 2016. Cea mai mare calitate a austriacului care ocupa in acest moment pozitia a-14a ramane capacitatea de a evolua aproximativ la fel de bine pe toate suprafetele. Lovitura de baza a lui Thiem conform declaratiilor sale este backhand-ul executat cu o singura mana iar acesta reuseste des sa domine schimburile lungi de mingi. Austriacul exceleaza si la deplasarea in teren iar acest lucru poate fi un atuu extrem de important in fata unui jucator percum Groth. In 2016 Thiem s-a impus la Buenos Aires, Rio de Janeiro si Acapulco, iar performanta fantastica vine din faptul ca Thiem a castigat aceste 3 turnee consecutiv.

Cei doi tenismeni se vor intalni vineri pentru prima oara si se anunta un duel extrem de spectaculos. Groth va incerca sa urce des la fileu si sa-l puna in dificultate pe Thiem iar austriacul va incerca sa-l paseze pe adversar, in special cu backhand-ul redutabil. Dupa parerea mea favoritul cert al acestui duel este Thiem si cred ca austriacul va obtine calificarea in turul al-3lea. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Dominic Thiem castiga 2-0.

Pronostic Samuel Groth vs Dominic Thiem: Dominic Thiem castiga 2-0 @ 1.61 la Unibet.

Pronostic mai mare Samuel Groth vs Dominic Thiem: Sub 21.5 game-uri in meci @ 1.89 la Unibet.

Statistica Stefan in luna martie: 15W – 11L.

Oferta online de pariuri la UNIBET pentru duelul, Samuel Groth vs Dominic Thiem:

Samuel Groth vs Dominic Thiem