Pronosticuri tenis - Sam Querrey vs Juan Monaco - Houston


Pronosticuri tenis – Sam Querrey vs Juan Monaco – Houston

Sferturile de finala ale turneului de la Houston ne propun pentru vineri 8 aprilie duelul, Sam Querrey vs Juan Monaco.

Americanul Sam Querrey, cotat ca favorit 5 la aceasta editie a turneului de la Houston, ocupa in acest moment pozitia 35 in clasamentul mondial. Sportivul din Statele Unite a ajuns la 28 de ani si desi a fost privit ca o mare speranta a tenisului din tara sa, acesta a reusit sa atinga cea mai inalta pozitie in anul 2011, doar locul 17. Anul 2016 a inceput pentru Querrey la Auckland unde a fost invins de compatriotul sau John Isner in turul secund iar cele mai bune performante ale sale in acest an sunt un titlu castigat la Delray Beach in tara sa natala si o semifinala reusita in Mexic, la Acapulco. Pentru a ajunge in acest sfert de finala, Sam a fost nevoit sa treaca de Reilly Opelka si Benjamin Becker, meciuri in care americanul nu a pierdut niciun set. Serviciul sau ramane redutabil chiar si pe zgura de la Houston iar  contrar asteptarilor, Querrey are un procent de reusita acceptabil pe zgura, 51%.

Sam Querrey vs Juan Monaco

sursa foto: tennisworldusa.com

Juan Monaco este un tenismen specializat in aceasta suprafata de joc fiind crescut pe terenurile cu zgura din Argentina. Tenismenul in varsta de 32 de ani a revenit in circuit in februarie la Buenos Aires dupa o absenta de aproximativ 5 luni datorata unor probleme medicale. Monaco se claseaza in acest moment doar pe locul 148 in lume insa este de asteptat ca acesta sa patrunda curand in top 50 ATP. In 2016 Juan nu a reusit sa-si revina la forma dinaintea accidentarii si a ajuns doar pana in turul al-2lea la majoritatea turneelor. Ultimul turneu la care a participat argentinianul este cel de la Miami unde a fost invins de francezul Gilles Simon in 2 seturi. Sportivul in varsta de 32 de ani a obtinut cele mai bune performante ale carierei pe zgura, suprafata unde are un procent de reusita de aproximativ 63%, iar cea mai buna clasare a sa este pozitia a-10a atinsa in anul 2012.

Cei doi tenismeni se vor intalni vineri pentru a-5a oara iar argentinianul conduce cu scorul de 4-1. Ultima intalnire a avut loc la Nice, pe zgura in anul 2012 iar atunci se impunea Juan Monaco cu 6-3, 6-1. De altfel singura victorie a americanului a fost obtinuta la Cincinnati pe hard. Ma astept la un duel echilibrat si consider ca prima sansa o are Monaco in ciuda formei nu prea bune pe care o traverseaza. Deplasarea mai buna in teren dar si rabdarea mai mare in schimb conteaza mult pe zgura astfel incat pronosticul meu pentru biletul zilei este Juan Monaco +1.5 seturi handicap.

Pronostic Sam Querrey vs Juan Monaco: Juan Monaco castiga @ 2.00 la Unibet.

Pronostic mai mare Sam Querrey vs Juan Monaco: Sub 9.5 game-uri in primul set @ 2.23 la Unibet.

Statistica Stefan in luna aprilie: 0W – 2L (22W – 16L martie).

Oferta online de pariuri la UNIBET pentru duelul – Sam Querrey vs Juan Monaco:

Sam Querrey vs Juan Monaco