Pronosticuri tenis - Roger Federer vs Stan Wawrinka - Turneul Campionilor


Pronosticuri tenis – Roger Federer vs Stan Wawrinka – Turneul Campionilor

A doua semifinala a Turneului Campionilor 100% elvetiana, Roger Federer vs Stan Wawrinka, se va desfasura sambata 21 noiembrie de la ora 22:00.

Campionul elvetian Roger Federer incearca in aceasta saptamana sa-si adjudece cel de-al 3-lea trofeu la Londra al carierei dar pentru acest lucru Roger trebuie sa treaca de compatriotul si prietenul sau, Stan. Ajuns la 34 de ani, Federer ne-a aratat si la aceasta editie a Turneului Campionilor ca mai are mult tenis de aratat si mai poate evolua la un nivel extrem de inalt. Elvetianul s-a impus in prima partida a grupei in fata lui Tomas Berdych categoric in 2 seturi pentru ca mai apoi sa il intalneasca pe liderul mondial Novak Djokovic intr-un duel de gala. Ambii tenismeni s-au ridicat la asteptarile fanilor insa campionul elvetian Roger Federer a fost superior si s-a impus tot in 2 seturi. Ultima partida a grupei a fost ceva mai dificil de gestionat pentru Federer, acesta declarand ca avand vedere ca era calificat, concentrarea nu a mai fost aceeasi. Cu toate acestea Federer l-a invins si pe Kei Nishikori in setul decisiv reusind sa obtina 3 victorii din tot atatea partide.

Roger Federer vs Stan Wawrinka

Stan Wawrinka pe de alta parte a reusit sa obtina aceasta calificare dupa 3 partide extrem de dificile si nu multi s-ar mai fi asteptat ca acesta sa ajunga in semifinale. Stan a debutat la aceasta editie a Turneului Campionilor cu o infrangere clara in fata lui Rafael Nadal scor 3-6, 2-6 iar evolutia elvetianului dezamagea. In al doilea meci insa Stan s-a adunat si a practicat un cu totul alt joc, intr-adevar unui adversar mai slab cotat, David Ferrer. Wawrinka s-a impus in 2 seturi si mai avea nevoie de o victorie in ultima partida a grupei pentru a ajunge in semifinale. Sportivul in varsta de 30 de ani l-a intalnit pe favoritul gazdelor Andy Murray iar spectacolul a fost total. Dupa un prim set extrem de disputat Murray a pierdut avantajul de 4-2 in tie-break iar din acel moment Stan s-a detasat si a reusit sa obtina calificarea.

Cei doi compatrioti si prieteni s-au intalnit pe terenul de tenis de 20 ori pana acum iar Roger conduce clar cu 17 la 3. Ultimul duel direct s-a disputat la US Open anul acesta in semifinale cand Federer a invins fara nicio problema in 3 seturi. Dupa parerea mea disputa de sambata nu are cum sa fie altfel decat echilibrata si cred ca Stan ii poate pune probleme lui Federer. Pronosticul meu pentru biletul zilei de sambata este Peste 9.5 game-uri in primul set. Un alt pronostic cu sanse bune de reusita dupa parerea mea este Peste 2.5 seturi in meci.

Pronostic Roger Federer vs Stan Wawrinka: Peste 9.5 game-uri in primul set @ 1.57 la Unibet.

Pronostic mai mare Roger Federer vs Stan Wawrinka: Peste 2.5 seturi @ 2.40 la Unibet.

Statistica Stefan in luna noiembrie: 14W – 7L (70W – 37L octombrie).

Oferta online de pariuri – Roger Federer vs Stan Wawrinka – Unibet.

Roger Federer vs Stan Wawrinka