Pronosticuri tenis - Roger Federer vs Novak Djokovic - Turneul Campionilor


Pronosticuri tenis – Roger Federer vs Novak Djokovic – Turneul Campionilor

Finala Turneului Campionilor editia 2015, Roger Federer vs Novak Djokovic, se va disputa duminica 22 noiembrie incepand cu ora 20:00.

Campionul elvetian Roger Federer a reusit si in aceasta saptamana sa impresioneze chiar si pe cei care se asteptau la o prestatie excelenta de la el. Elvetianul in varsta de 34 de ani a etalat la Londra un tenis de vis pierzand un singur set in 4 dueluri pana acum. Roger a inceput grupa prin duelul cu cehul Tomas Berdych, duel pe care l-a dominat de la cap la coada castigand cu 6-4, 6-2. Pentru elvetian a urmat duelul de gala cu Novak Djokovic in care Federer a avut cel putin o viteza peste sarb castigand in 2 seturi 7-5, 6-2. Singura partida care i-a pus probleme tenismenului de 34 de ani a fost cea cu Kei Nishikori, ultimul meci al grupei. Federer a condus de 3 ori cu break si de doua ori cu 4-1 insa de fiecare data Nishikori a revenit echilibrand setul dar dupa cum a si declarat, lui Roger i-a lipsit concentrarea avand in vedere ca acesta era deja calificat. In semifinale elvetianul l-a intalnit pe compatriotul si prietenul sau Stan Wawrinka de care nu a avut mila, impunandu-se cu 7-5, 6-3. Cu un titlu cucerit duminica, Federer ar ajunge la un total de 89 de titluri in cariera si la 3 trofee la Londra.

Roger Federer vs Novak Djokovic

Sarbul Novak Djokovic a venit la Londra din postura de mare favorit la castigarea trofeului avand in vedere ca acesta legase o serie incredibila de victorii si castigase ultimele 4 turnee la care participase. Liderul mondial s-a declarat incantat la inceputul turneului ca a picat in grupa cu Roger Federer pentru ca isi va putea verifica nivelul jocului inaintea fazelor finale insa se pare ca acest duel nu a curs cum si-ar fi dorit sarbul. Dupa o prima partida a grupei castigat de Djokovic in fata lui Nishikori cu un scor incredibil, 6-1, 6-1, acesta l-a intalnit pe Roger si dupa cum spuneam si ceva mai sus, elvetianul a dominat ambele seturi evoluand excelent. Ultima partida a grupei a adus o noua victorie in 2 seturi pentru Novak in fata lui Berdych scor 6-3,  7-5 iar pentru tenismenul sarb de 28 de ani urma semifinala cu Nadal. Multi se asteptau ca aceasta semifinala sa fie echilibrata inclusiv eu avand in vedere ca Rafa Nadal evoluase si el foarte bine in aceasta saptamana insa lucrurile nu au stat deloc asa. Djokovic a aratat din nou de ce este liderul mondial si s-a impus cu un dublu 6-3. Daca sarbul va castiga la Londra numarul trofeelor sale va ajunge la 59.

Intalnirile dintre cei doi sunt un clasic al tenisului mondial avand in vedere ca cei doi campioni s-au intalnit pana acum de 55 de ori. La general conduce sarbul Novak Djokovic cu scorul de 23 la 22 iar in 2015 Novak conduce cu 4-3. Nu cred ca aceasta finala va semana cu partida din grupa unde cred ca Novak a abordat partida nepregatit si prea relaxat iar Federer nu i-a dat ocazia acestuia sa revina in meci. Djokovic are experienta ultimei infrangeri si cred ca duelul de duminica va arata diferit avandu-l pe Djokovic la conducerea meciului. Pronosticul meu pentru biletul zilei de duminica este Novak Djokovic castiga.

Pronostic Roger Federer vs Novak Djokovic: Novak Djokovic castiga @ 1.42 la Unibet.

Pronostic mai mare Roger Federer vs Novak Djokovic: Novak Djokovic castiga 2-0 @ 2.17 la Unibet.

Statistica Stefan in luna noiembrie: 16W – 8L (70W – 37L octombrie).

Oferta online de pariuri – Roger Federer vs Novak Djokovic – Unibet.

Roger Federer vs Novak Djokovic