Pronosticuri tenis - Roger Federer vs Nikoloz Basilashvili - Australian Open


Pronosticuri tenis – Roger Federer vs Nikoloz Basilashvili – Australian Open

Turul intai al Australian Open ne propune pentru luni dimineata duelul, Roger Federer vs Nikoloz Basilashvili, care va incepe de la ora 10:00.

Campionul elvetian Roger Federer isi incepe parcursul la Australian Open editia 2016 printr-un duel facil cu Nikoloz Basilashvili. Elvetianul ajuns la 34 de ani este cotat ca favoritul numarul 3 insa multi il considera singurul tenismen ce ii poate pune reale probleme lui Novak Djokovic in acest moment. Roger a inceput anul 2016 la Brisbane unde i-a invins pe rand pe Tobias Kamke, Grigor Dimitrov si Dominic Thiem pentru a pierde ultima faza a competiei cu Milos Raonic scor 0-2. Elvetianul a ajuns la un numar de 88 de titluri castigate in proba de simplu si 8 in proba de dublu iar ultimul trofeu ridicat deasupra capului de Federer a fost cel de la Basel din tara sa natala de anul trecut. La editia anterioara Roger Federer a reusit sa atinga doar turul al-3lea fiind invins surprinzator de catre italianul Andreas Seppi.

Roger Federer vs Nikoloz Basilashvili

Nikoloz Basilashvili este un tenismen georgian in varsta de doar 23 de ani, un nume prea putin cunoscut celor care nu urmaresc mai toate turneele ATP si Challenger. Tenismenul georgian ocupa in acest moment pozitia 117 in clasamentul mondial iar in anul 2015 acesta a reusit 35 de victorii si 24 de infrangeri. Sportivul de 23 de ani a inceput anul 2016 in Australia la un turneu Challenger unde a fost infrant inca din primul tur de un cvasi-necunoscut, Andrew Whittington. Nikoloz Basilashvili a obtinut cele mai bune rezultate ale carierei pe zgura unde are un procent de victorie de aproximativ 59% iar lovitura sa de baza este forehand-ul. Cea mai buna clasare reusita pana acum de tenismenul georgian este pozitia 86 atinsa in anul trecut.

Cei doi tenismeni se vor intalni luni dimineata pentru prima oara iar favoritul acestei confruntari este cert. Roger Federer are ambitii mari la Australian Open si cred ca va oferi din nou o lectie de tenis cu public. Dupa parerea mea Basilashvili poate sa limiteze proportiile infrangerii insa nu il vad castigand mai mult de 6 game-uri in acest meci. Pronosticul meu pentru biletul zilei de luni este Sub 27.5 game-uri in meci.

Pronostic Roger Federer vs Nikoloz Basilashvili: Sub 27.5 game-uri in meci @ 1.75 la Unibet.

Pronostic mai mare Roger Federer vs Nikoloz Basilashvili: Sub 101.5 minute de joc @ 1.87 la Unibet.

Statistica Stefan in luna ianuarie: 21W – 13L (14W – 13l decembrie).

Puteti paria la partida Roger Federer vs Nikoloz Basilashvili la Unibet cu urmatoarele cote:

Roger Federer vs Nikoloz Basilashvili