Pronosticuri tenis - Roberto Bautista vs Karen Khachanov - Barcelona


Pronosticuri tenis – Roberto Bautista vs Karen Khachanov – Barcelona

Cel mai dezechilibrat duel al turului intai de la Barcelona, Roberto Bautista vs Karen Khachanov, se va disputa marti 19 aprilie.

Favoritul numarul 5 la aceasta editie a Open-ului de la Barcelona, Roberto Bautista Agut,   in varsta de 28 de ani isi continua evolutiile bune si constante ocupand in acest moment pozitia a-17a in clasamentul mondial. Performantele spaniolului in 2016 nu s-au lasat asteptate iar acesta a reusit sa-si adjudece un titlu la Sofia in Bulgaria si unul la Auckland in Australia chiar in debutul anului, un tur 4 la Australian Open dar si un tur 4 la Miami. Asadar Bautista traverseaza un moment excelent al carierei si poate fi un pretendent la top 10 ATP in viitorul apropiat.  Cele mai bune performante pentru spaniol au venit pe zgura care este si suprafata sa preferata iar loviturile sale de baza sunt forehand-ul si backhand-ul, acesta fiind solid la schimburile din spatele liniei de fund si avand o defensiva foarte buna. La ultimul turneu la care a participat, spaniolul a fost eliminat de Roger Federer in 2 seturi, pe zgura de la Monte Carlo.

Roberto Bautista vs Karen Khachanov

sursa foto: dailymail.co.uk

Karen Khachanov este un tenismen rus in varsta de doar 19 ani care reuseste o performanta mare trecand de calificari si ajungand pe tabloul principal al unui turneu de talia celui de la Barcelona. Khachanov isi disputa majoritatea partidelor in circuitul Challenger si de aceea cei mai multi dintre cititori vor afla de acest jucator pentru prima oara. Rusul ocupa in acest moment pozitia 138 in clasamentul mondial si se anunta un pretendent serios la top 100 ATP in perioada urmatoare.  Khachanov a reusit sa ajunga  in 2016 pana in sferturile de finala la Challenger-ul de la Cherbourg si pana in finala la un alt Challenger, la Jonkoping in Suedia. Un aspect foarte important pentru duelul de marti, este acela ca rusul prefera suprafetele rapide pe care isi poate pune in evidenta serviciul puternic si variat, dar si forehand-ul. Pe zgura acesta are un procent de reusita de doar 58%.

Dupa cum probabil va si asteptati, cei doi tenismeni se vor intalni marti la Barcelona pentru prima oara. Diferanta pe hartie este extrem de mare iar toate atuurile par a fi de partea lui Agut. Acesta evolueaza in fata propriilor suporteri, disputa are loc pe suprafata sa preferata, acesta se afla in cea mai buna forma a carierei si are un adversar mai mult decat accesibil. Dupa parerea mea, doar Roberto isi poate face partida grea marti astfel incat pronosticul meu pentru biletul zilei este Bautista Agut -5.5 game-uri handicap.

Pronostic Roberto Bautista vs Karen Khachanov: Bautista Agut -5.5 game-uri handicap @ 1.82 la Unibet.

Statistica Stefan in luna aprilie: 11W – 12L.

Oferta online de pariuri pentru duelul – Roberto Bautista vs Karen Khachanov:

Roberto Bautista vs Karen Khachanov