Pronosticuri tenis - Richard Gasquet vs Nicolas Almagro - Monte Carlo


Pronosticuri tenis – Richard Gasquet vs Nicolas Almagro – Monte Carlo

Turul intai al turneului de la Monte Carlo ne propune pentru ziua de luni 11 aprilie confruntarea, Richard Gasquet vs Nicolas Almagro, care va debuta odata cu orele 13:30.

Francezul Richard Gasquet ocupa in acest moment pozitia a-10a in clasamentul mondial si are parte de un an 2016 foarte bun. Tenismenul din hexagon a ajuns la 29 de ani si in acest an a reusit sa-si adjudece cel de-al 13-lea titlu al carierei, chiar in tara sa natala la Montpellier. Pe langa aceasta performanta, Richard a mai reusit doua tururi 4 la Miami si Indian Wells dar si un sfert de finala la Marseille. Cele mai bune rezultate ale carierei pentru Gasquet au venit pe zgura unde acesta are un procent de reusita de 68% insa acesta reuseste sa evolueze excelent pe toate suprafetele. Cea mai inalta pozitie atinsa in cariera de sportivul francez este pozitia a-7a atinsa in anul 2007 iar acesta detine in palmares 13 titluri. Trebuie mentionat si faptul ca Richard va disputa la Monte Carlo luni prima partida oficiala pe zgura in 2016.

Richard Gasquet vs Nicolas Almagro

sursa foto: worldtennisusa

De partea cealalta a fileului se va afla luni un tenismen spaniol in varsta de 30 de ani, pe numele sau Nicolas Almagro. Acesta incearca sa revina la nivelul inalt din anii anteriori iar in acest moment ocupa doar pozitia 62 in clasamentul mondial. Decaderea sportivului iberic se datoreaza unor probleme medicale iar jocul sau pana acum nu se leaga. Almagro a reusit in 2016 un singur rezultat foarte bun, o finala la Buenos Aires pe zgura unde a fost invins de austriacul Dominic Thiem. Pe langa aceasta performanta, sportivul spaniol a mai reusit sa atinga doar turul secund la cateva turnee. Cea mai buna clasare din cariera lui Almagro este pozitia a-9a atinsa in anul 2011 iar acesta are in palmares 12 titluri. Cele mai bune rezultate obtinute de iberic au venit pe zgura unde acesta are un procent de reusita de aproximativ 70%.

Cei doi tenismeni au o istorie bogata a intalnirilor directe iar luni se vor intalni pentru a-7a oara. Scorul acestor dispute este echilibrat, 3-3. Ultima intalnire directa a avut loc pe intai martie 2015 la Estoril iar atunci se impunea francezul cu 2-0 la seturi. Nicolas Almagro se afla departe de forma din urma cu cativa ani in timp ce Gasquet evolueaza destul de bine. Totusi, faptul ca francezul ca disputa prima partida pe zgura din 2016 poate conta si ma astept la un duel destul de echilibrat. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Richard Gasquet -3.5 game-uri handicap.

Pronostic Richard Gasquet vs Nicolas Almagro: Gasquet -3.5 game-uri handicap @ 1.81 la Unibet.

Pronostic mai mare Richard Gasquet vs Nicolas Almagro: Peste 22.5 game-uri @ 2.05 la Unibet.

Statistica Stefan pentru luna aprilie: 2W – 3L.

Oferta online de pariuri la UNIBET pentru duelul Richard Gasquet vs Nicolas Almagro:

Richard Gasquet vs Nicolas Almagro