Pronosticuri tenis - Richard Gasquet vs Lucas Pouille - Monte Carlo


Pronosticuri tenis – Richard Gasquet vs Lucas Pouille – Monte Carlo

Turul secund al turneului de la Monte Carlo ne propune pentru miercuri 13 aprilie confruntarea, Richard Gasquet vs Lucas Pouille.

Richard Gasquet si-a inceput aventura pe zgura de la Monte Carlo din postura de ocupant al pozitiei a-10a in clasamentul mondial si de favorit numarul 9. Sportivul din hexagon are un an 2016 bun in care si-a trecut in palmares inca un titlu dupa succesul de la Marseille unde l-a invins in ultimul act pe compatriotul sau, Paul Henri Mathieu. Pe langa acest titlu, Richard a mai reusit doua tururi 4 la Miami si Indian Wells in turnee consecutive, dar si un sfert de finala la Montpellier. Pentru a putea stabili acest duel 100% frantuzesc, Gasquet a fost nevoit sa treaca de spaniolul Nicolas Almagro pe care l-a invins fara nicio problema, 2-0. Cele mai bune performante obtinute de Richard in cariera au venit pe zgura iar acesta are un procent de reusita de aproximativ 68%. Lovitura sa de baza este backhand-ul executat cu o singura mana in lung de linie.

Richard Gasquet vs Lucas Pouille

sursa foto: zimbio.com

Lucas Pouille este un tenismen foarte talentat, de care s-a vorbit foarte mult si de la care francezii se asteptau la mai mult pana in acest moment. Pouille, in varsta de 22 de ani, ocupa doar pozitia 82 in clasamentul mondial. Anul 2016 i-a adus acestuia un sfert de finala la Guadalajara intr-un Challenger dar si un parcurs foarte bun la Miami unde a ajuns pana in turul al-4lea, fiind invins atunci de Gilles Simon cu un scor rusinos, 0-6, 1-6. In turul intai de la Monte Carlo, Lucas a intalnit un alt francez, Nicolas Mahut de care a dispus in 2 seturi, revenind in primul set de la 4-5 pentru a-l castiga cu 7-6. Cele mai bune rezultate ale carierei au venit pe zgura, suprafata preferata a francezului care are un procent de reusita de aproximativ 63%.

Desi pare surprinzator avand in vedere ca sunt conationali si participa la majoritatea turneelor in Franta, cei doi tenismeni se vor intalni miercuri doar pentru a doua oara pana acum. Richard Gasquet a castigat ultima si singura intalnire directa, la Montpellier in februarie anul trecut cu 2-0. Pe zgura lucrurile stau putin diferit si consider ca Richard are sanse extrem de mari sa acceada in turul 3. Diferenta de valoare intre cei doi e mare si chiar daca Pouille este un tenismen talentat, e greu sa-i faci fata unui Gasquet aflat intr-o forma buna. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Gasquet castiga 2-0.

Pronostic Richard Gasquet vs Lucas Pouille: Gasquet castiga 2-0 @ 1.62 la Unibet.

Pronostic mai mare Richard Gasquet vs Lucas Pouille: Gasquet -4.5 game-uri handicap @ 1.76 la  Unibet.

Statistica Stefan in luna aprilie: 4W – 4L.

Oferta online de pariuri la UNIBET pentru duelul – Richard Gasquet vs Lucas Pouille:

Richard Gasquet vs Lucas Pouille