Pronosticuri tenis - Richard Gasquet vs Dominic Thiem - Basel


Pronosticuri tenis – Richard Gasquet vs Dominic Thiem – Basel

Turul secund al turneului indoor de la Basel ne propune pentru joi 29 octombrie duelul, Richard Gasquet vs Dominic Thiem, care va incepe de la ora 19:00.

Talentatul tenismen francez, Richard Gasquet ocupa in acest moment pozitia a-11a in clasamentul mondial si poate reintra in calculele pentru Turneul Campionilor in cazul unui parcurs foarte bun la Basel. Anul 2015 este anul in care Richard si-a adaugat in palmares alte 2 titluri castigate la Estoril si Montpellier ajungad astfel la 12 trofee cucerite in cariera sa. Statistica generala a acestui an indica pentru Gasquet 39 de victorii si 15 infrangeri iar procentul francezului de reusita pe hard indoor este de aproximativ 66%. Acest procent mare de succes se datoreaza backhand-ului elegant dar totodata foarte util executat cu o mana dar si forehand-ului. Francezul este un tenismen foarte rapid in executie iar aceasta rapiditate il avantajeaza mult pe astfel de suprafete. Pentru a ajunge in turul secund Richard Gasquet a fost nevoit sa-l invinga pe Jiri Vesely iar acea confruntare s-a dovedit mult mai dificila decat se asteptau multi, francezul castigand in setul decisiv cu scorul total de 6-3, 6-7, 6-4.

Richard Gasquet vs Dominic Thiem

Dominic Thiem este si el un foarte talentat tanar tenismen privit ca o mare speranta a tenisului masculin. Acesta ocupa la doar 22 de ani pozitia a-19a in clasamentul mondial si multi specialisti considera ca tanarul austriac va face curand pasul spre top 10 ATP. Statistica acestui an indica pentru Dominic Thiem 36 de victorii si 27 de infrangeri iar cele mai bune rezultate ale sale au venit pe zgura, suprafata sa preferata. Austriacul a reusit o performanta importanta in 2015, sa castige 2 titluri la rand si 3 in total la Gstaad, Umag si Nice, primele sale titluri din cariera. Pentru a ajunge in turul secund la Basel, Dominic Thiem l-a invins pe olandezul Robin Haase insa cu ceva batai de cap dupa un meci de 3 seturi incheiat cu scorul general de 0-6, 7-6, 7-5. Armele de baza ale austriacului sunt backhand-ul executat de asemenea cu o mana si forehand-ul foarte solid.

Richard Gasquet si Dominic Thiem se vor intalni joi pentru prima oara in circuitul ATP. Dupa parerea mea cei doi tenismeni se aseamana foarte mult ca stil de joc si ambii poseda un backhand excelent executat cu o mana. Putem avea joi un super duel al backhand-urilor iar avand in vedere ca niciunul nu are un serviciu redutabil ne putem astepta la multe schimburi lungi si spectaculoase. Dupa parerea mea Richard Gasquet este tenismenul avantajat de suprafata de joc dar si cu o experienta mai mare astfel incat pronosticul meu pentru biletul zilei este Richard Gasquet castiga.

Pronostic Richard Gasquet vs Dominic Thiem: Richard Gasquet castiga @ 1.45 la Unibet.

Pronostic mai mare Richard Gasquet vs Dominic Thiem: Richard Gasquet -2.5 game-uri handicap @ 1.79 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 60W – 34L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Richard Gasquet vs Dominic Thiem – Unibet.

Richard Gasquet vs Dominic Thiem