Pronosticuri tenis - Rajeev Ram vs Paolo Lorenzi - Vienna


Pronosticuri tenis – Rajeev Ram vs Paolo Lorenzi – Vienna

Turul intai al turneului indoor de la Vienna ne propune marti 20 octombrie duelul, Rajeev Ram vs Paolo Lorenzi care va incepe de la ora 14:00.

Americanul Rajeev Ram a ajuns la 31 de ani si ocupa in acest moment pozitia 98 in clasamentul mondial. Acesta este un excelent tenismen de dublu dar care a obtinut in cariera sa si rezultate destul de bune la simplu. Statistica acestui an indica pentru Ram 24 de victorii si 15 infrangeri. Cele mai bune performante reusite de acesta in 2015 sunt: o finala de titlu Challenger pierduta in Statele Unite, un titlu Challenger cucerit in Mexic dar si un titlu foarte important castigat la Newport intr-o finala cu Ivo Karlovic. Acesta a fost cel de-al doilea titlu la simplu din cariera lui Rajeev Ram, acesta mai avand si 8 titluri in competitia de dublu unde ocupa un loc mult mai bun, locul 39. Ultimul tuneu la care a participat tenismenul american este turneul de la Shanghai unde a fost eliminat de polonezul Michal Przysiezny. Jocul lui Ram se bazeaza pe urcari dese la plasa si un joc agresiv iar lovitura sa de baza este voleul. Americanul are un procentaj de reusita foarte bun pe hard indoor, 56%.

Rajeev Ram vs Paolo Lorenzi

Adversarul americanului in disputa de marti este italianul Paolo Lorenzi. Desi acesta este un foarte experimentat tenismen, Lorenzi „nu se prea impaca” cu jocul pe suprafetele de tipul celei de la Vienna. Italianul are in cariera sa doar 56 de dueluri disputate pe acest tip de suprafata iar procentul sau de reusita este unul destul de mic, doar 46%. Statistica sportivului din Italia pentru acest an indica 42 de victorii si doar 26 de infrangeri insa trebuie mentionat faptul ca Lorenzi isi disputa majoritatea partidelor in turnee Challenger. Paolo este un tenismen rutinat cu foarte multe jocuri pe zgura, suprafata sa preferata iar rezultatele acestuia pe alte suprafete nu spun prea multe. Spre exemplu Lorenzi a reusit sa castige doar 20% din partidele disputate pe iarba sau doar 54% din partidele disputate pe hard. Cea mai buna pozitie ocupata de italian este pozitia 49 atinsa in anul 2013 iar punctul sau forte este jocul din spatele terenului deoarece lui Lorenzi ii place sa controleze jocul si sa aiba mult timp la executia loviturii.

Cei doi tenismeni se vor intalni la Vienna pentru prima oara. Rajeev Ram este un tenismen cu evolutii foarte bune pe iarba sau hard indoor datorita rapiditatii acestor suprafete. Jocul sau este caracteristic celui de dublu si dupa cum spuneam, Ram este un excelent jucator de dublu. Lorenzi nu se simte in largul sau pe acest tip de suprafata deoarece el nu este un tenismen agresiv si nu va avea timp in duelul cu Ram sa gandeasca schimburile de mingi sau sa dicteze ritmul jocului. Dupa parerea mea americanul are de departe prima sansa si ma astept sa se califice in turul secund fara prea mari probleme. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Rajeev Ram castiga.

Pronostic Rajeev Ram vs Paolo Lorenzi: Rajeev Ram castiga @ 1.68 la Unibet.

Pronostic Rajeev Ram vs Paolo Lorenzi: Rajeev Ram castiga 2-0 @ 2.70 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 28W – 18L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Rajeev Ram vs Paolo Lorenzi – Unibet.

Rajeev Ram vs Paolo Lorenzi