Pronosticuri tenis - Paolo Lorenzi vs Grigor Dimitrov - Australian Open


Pronosticuri tenis – Paolo Lorenzi vs Grigor Dimitrov – Australian Open

Turul intai al Australian Open ne propune pentru luni dimineata duelul, Paolo Lorenzi vs Grigor Dimitrov, care va incepe de la ora 07:00.

Paolo Lorenzi este un experimentat tenismen italian in varsta de 34 de ani care se bucura poate de ultima prezenta la Australian Open. Sportivul din Italia ocupa in acest moment pozitia 69 in clasamentul mondial iar anul 2015 s-a incheiat pentru el cu 51 de victorii si 31 de infrangeri, majoritatea succeselor fiind obtinute in turnee Challenger. Cele mai bune performante ale carierei lui Lorenzi au fost obtine pe zgura, suprafata sa preferata unde are un procent total de reusita de aproximativ 60%. In ceea ce priveste hard-ul, suprafata de la Melbourne, Lorenzi a castigat doar 55% din partide. Inaintea acestui turneu Paolo a participat la Canberra, un turneu Challenger din Australia unde a reusit surpriza si s-a impus in finala in fata lui Ivan Dodig. Cea mai buna clasare din cariera lui Lorenzi este pozitia 49 atinsa in anul 2013 iar lovitura sa de baza este backhand-ul.

Paolo Lorenzi vs Grigor Dimitrov

Bulgarul Grigor Dimitrov are un inceput de an foarte plin acesta disputand deja un sfert de finala si o finala. „Baby Federer” cum este supranumit tenismenul in varsta de 24 de ani, ocupa in acest moment pozitia 28 in clasamentul ATP si este cotat ca favorit numarul 27 la aceasta editie al Australian Open. Inaintea acestui turneu Grigor a participat la Sydney, turneu de 250 de puncte unde a fost infrant in ultima faza a competitiei de sarbul Viktor Troicki cu scorul de 2-1. Dimitrov a ratat asadar castigarea celui de-al 5-lea titlu al carierei in proba de simplu. Cea mai buna pozitie ocupata pana acum de Dimitrov este pozitia a-8a atinsa in anul 2014 iar lovitura de baza a bulgarului este backhand-ul executat cu o singura mana.

Cei doi tenismeni se vor intalni luni dimineata pentru prima oara si consider ca aceasta confruntare are un mare favorit. Paolo Lorenzi este un luptator si a obtinut rezultate bune in cariera sa insa nu pe hard unde stilul sau de joc nu este compatibil. Grigor poseda toate armele necesare pentru a se califica dupa un meci facil in turul secund si consider ca asa se va si intampla. Pronosticul meu pentru biletul zilei de luni este Sub 30.5 game-uri in meci.

Pronostic Paolo Lorenzi vs Grigor Dimitrov: Sub 30.5 game-uri in meci @ 1.79 la Unibet.

Pronostic mai mare Paolo Lorenzi vs Grigor Dimitrov: Grigor Dimitrov -8.5 game-uri handicap @ 1.90 la Unibet.

Statistica Stefan in luna ianuarie: 21W – 13L (14W – 13L decembrie).

Oferta online de pariuri – Paolo Lorenzi vs Grigor Dimitrov – Unibet.

Paolo Lorenzi vs Grigor Dimitrov