Pronosticuri tenis - Paolo Lorenzi vs Gael Monfils - Monte Carlo


Pronosticuri tenis – Paolo Lorenzi vs Gael Monfils – Monte Carlo

Turul secund al turneului de la Monte Carlo ne propune pentru miercuri 13 aprilie duelul, Paolo Lorenzi vs Gael Monfils.

Italianul Paolo Lorenzi este un obisnuit al turneelor Challenger insa nu de putine ori acesta a reusit sa produca surpriza si in turnee ATP. Sportivul din Italia in varsta de 34 de ani ocupa in acest moment pozitia 53 in clasamentul mondial iar pentru a ajunge in turul secund de la Monte Carlo, acesta a trecut de compatriotul sau si colegul in proba de dublu, Fabio Fognini. Lorenzi a reusit o revenire fantastica dupa 2-6 in primul set si a castigat urmatoarele 2 seturi cu 6-0, 6-1. Cele mai bune performante ale carierei au venit pe zgura, suprafata sa preferata, unde italianul are un procent de reusita de 59%. In 2016 Paolo a reusit sa-si adjudece surprinzator un titlu Challenger la Canberra pe hard dupa o finala cu Ivan Dodig, italianul pierzand si o alta finala de data aceasta pe zgura la Bucaramanga in fata lui Gerald Melzer.

Paolo Lorenzi vs Gael Monfils

sursa foto: blog.tennisplaza.com

Gael Monfils este cotat ca favorit 13 la aceasta editie a turneului de la Monte Carlo si este favorit cert in disputa de miercuri. Sportivul din hexagon are un an 2016 foarte bun reusind performante precum sferturi de finala la Miami si Indian Wells, dar si o finala pierduta surprinzator la Rotterdam in fata lui Martin Klizan. Monfils a urcat dupa acest parcurs bun pana pe pozitia a-16a in lume iar daca isi va continua evolutiile bune, francezul se poate apropia de top 10 ATP. In primul tur de la Monte Carlo, Gael a trecut fara mari probleme de luxemburghezul Gilles Muller pe care l-a invins cu 2-0 la seturi, reusind o revenire fantastica de la 2-5 in primul set si castigand urmatoarele 10 game-uri. Cele mai bune performante ale carierei lui Gael au venit pe zgura, suprafata sa preferata unde acesta are un procent de reusita de aproximativ 68%. Monfils are in palmares 5 titluri cucerite in proba de simplu.

Cei doi sportivi se vor intalni miercuri doar pentru a doua oara in cariera iar favoritul acestei confruntari este Gael Monfils. Francezul se afla dupa cum spuneam intr-o forma foarte buna iar suprafata pare sa-i convina extrem de mult. Lorenzi a reusit surpriza zilei de ieri dupa eliminarea lui Fognini insa cred ca altfel vor sta lucrurile in acest duel. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Gael Monfils castiga 2-0.

Pronostic Paolo Lorenzi vs Gael Monfils: Monfils castiga 2-0 @ 1.46 la Unibet.

Pronostic mai mare Paolo Lorenzi vs Gael Monfils: Gael Monfils -5.5 game-uri @ 1.98 la Unibet.

Statistica Stefan in luna aprilie: 4W – 4L.

Oferta online de pariuri la UNIBET pentru duelul – Paolo Lorenzi vs Gael Monfils:

Paolo Lorenzi vs Gael Monfils