Pronosticuri tenis - Novak Djokovic vs Quentin Halys - Australian Open


Pronosticuri tenis – Novak Djokovic vs Quentin Halys – Australian Open

Turul secund al turneului de Grand Slam de la Melbourne ne propune pentru miercuri dimineata duelul, Novak Djokovic vs Quentin Halys care va incepe de la ora 11:00.

Liderul mondial Novak Djokovic a incheiat extraordinar sezonul 2015 castigand la Londra Turneul Campionilor si pare de neoprit si in 2016. Acesta a reusit deja sa se impuna la Doha unde a castigat cel de-al 60-lea titlu in proba de simplu dupa o finala dominata copios de acesta in fata lui Rafael Nadal. Sarbul ajuns la 28 de ani l-a intalnit in primul tur de la Melbourne pe Hyeon Chung de care a trecut cu 6-2, 6-3 si 6-4 iar in turul al-2lea pare a avea o misiune si mai usoara. Cu 60 de titluri in proba de simplu si un titlu cucerit in proba de dublu, Novak spera sa reuseasca in anul 2016 marele Slam iar pentru asta primul pas este castigarea titlului la Australian Open.

Novak Djokovic vs Quentin Halys

Adversarul sarbalui este un tenismen francez in varsta de doar 19 ani care ocupa in acest moment pozitia 187 in clasamentul mondial. Quentin Halys a ajuns pe tabloul principal de la Melbourne gratie unui wild-card si acesta a reusit deja o mare surpriza. Francezul a trecut in primul tur de Ivan Dodig cu scorul de 3-1, un tenismen mult mai experimentat dar si mai bine clasat. Halys a mai participat in acest an la un Challenger din Australia unde a fost infrant in sferturile de finala de Marcel Granollers, tanarul francez abandonand in setul 2. Cea mai buna clasare a tenismenului in varsta de 19 ani este pozitia pe care acesta o ocupa acum iar lovitura sa de baza este backhand-ul. Acesta prefera sa evolueze pe hard unde are un procent de reusita de aproximativ 70%.

Cei doi tenismeni se vor intalni miercuri pentru prima oara si la prima vedere pare cea mai dezechilibrata partida a zilei. Chiar daca tanarul tenismen francez l-a invins pe Dodig in primul tur si pare un mare talent, Novak nu are cum sa aiba probleme astfel incat ma astept la o confruntare scurta dar mizez pe ambitia francezului. Pronosticul meu pentru biletul zilei de miercuri este Peste 24.5 game-uri.

Pronostic Novak Djokovic vs Quentin Halys: Peste 24.5 game-uri @ 1.88 la Unibet.

Pronostic mai mare Novak Djokovic vs Quentin Halys: Quentin Halys +11.5 game-uri @ 2.04 la Unibet.

Statistica Stefan in luna ianuarie: 25W – 16L (14W – 13L decembrie).

Puteti paria online la partida Novak Djokovic vs Quentin Halys la Unibet cu urmatoarele cote: Novak Djokovic vs Quentin Halys