Pronosticuri tenis - Novak Djokovic vs Kei Nishikori - Turneul Campionilor


Pronosticuri tenis – Novak Djokovic vs Kei Nishikori – Turneul Campionilor

Turneul Campionilor care are loc la Londra debuteaza duminica 15 noiembrie prin disputa, Novak Djokovic vs Kei Nishikori care va incepe la ora 16:00.

Dupa cum a si declarat, sarbul Novak Djokovic traverseaza cel mai bun an al carierei in 2015. Tenismenul in varsta de 28 de ani domina copios circuitul masculin si niciun jucator nu-i poate face fata sarbului in acest moment. Djokovic are o statistica incredibila in acest an care indica 79 de victorii iar infrangerile sale pot fi numarate pe degetele de la o mana si au fost suferite cu Roger Federer, Stan Wawrinka, Andy Murray si Ivo Karlovic. Poate cea mai dureroasa infrangere pentru sarb in 2015 este cea din finala Roland Garros cu Wawrinka unde sarbul a ratat din nou castigarea singurului titlu de Mare Slam care-i lipseste din palmares. Djokovic a reusit sa-si adjudece in acest an 10 titluri in turnee precum, Australian Open, Wimbledon, US Open, Paris, Miami sau Monte Carlo si a ajuns la un total de 58 de titluri in proba de simplu. Ultimul turneu la care a participat sarbul este cel de la Paris in care acesta reusea sa se impuna din nou dupa o finala castigata in 2 seturi cu Andy Murray. La ultimele editii ale Turneului Campionilor, Novak s-a impus in 2014, 2013 si 2012 iar toata lumea se asteapta ca sarbul sa castige din nou titlul la Londra.

Novak Djokovic vs Kei Nishikori

Japonezul Kei Nishikori nu se poate declara multumit de anul 2015 insa nu din punct de vedere al performantelor ci mai degraba din punct de vedere al sanatatii. Desi a inceput anul foarte bine si a castigat in 2015 inca 3 titluri, Kei a fost nevoit sa renunte la numeroase turnee si sa abandoneze de nenumarate randuri din cauza problemelor de sanatate. Japonezul a abandonat chiar in urma cu 2 saptamani la Paris in duelul cu Gasquet. Statistica lui Nishikori indica pentru acest an 54 de victorii si 15 infrangeri iar acesta reusea in 2015 sa ocupe cea mai buna pozitie a carierei, locul al-4lea in clasamentul ATP. In acest moment Kei ocupa locul al-8lea calificandu-se asadar cu ceva emotii pentru Turneul Campionilor. Cele 3 titluri ale japonezului cucerite in acest an au venit la Washington, Barcelona si Memphis iar acesta a ajuns la 10 titluri cucerite in proba de simplu. Avand in vedere ca japonezul ii mai are ca adversari pe Berdych si Federer in grupa, e greu de crezut ca in aceasta forma fizica Nishikori va reusi sa treaca de grupe.

Cei doi tenismeni s-au intalnit pana acum de 7 ori iar Novak Djokovic conduce la general cu scorul de 5-2. Ultimul duel direct s-a disputat anul acesta la Roma iar Djokovic s-a impus dupa 3 seturi. In mod normal Kei Nishikori ii poate pune mari probleme sarbului prin deplasarea sa excelenta in teren si contrele de care este in stare, insa starea sa fizica este incerta. In momentul in care il intalnesti pe Novak Djokovic, un tenismen care traverseaza o forma exceptionala, trebuie sa dai mai mult de 100% pe terenul de tenis pentru a-i putea pune probleme si nu cred ca japonezul va reusi acest lucru in duelul de duminica. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Novak Djokovic -5.5 game-uri handicap.

Pronostic Novak Djokovic vs Kei Nishikori: Novak Djokovic -5.5 game-uri @ 1.92 la Unibet.

Pronostic mai mare Novak Djokovic vs Kei Nishikori: Sub 17.5 game-uri @ 2.75 la Unibet.

Statistica Stefan in luna noiembrie: 11W – 3L (70W – 37L octombrie).

Oferta online de pariuri – Novak Djokovic vs Kei Nishikori – Unibet.

Novak Djokovic vs Kei Nishikori