Pronosticuri Tenis - Novak Djokovic vs John Isner - Semifinale - Miami Open


Pronosticuri Tenis – Novak Djokovic vs John Isner – Semifinale – Miami Open

Novak Djokovic vs John Isner

A 2a semifinala de pe tabloul masculin al Miami Open, Novak Djokovic vs John Isner se va desfasura incepand cu ora 02:00, sambata dimineata. Va fi a 2a intalnire a celor doi in doar 3 saptamani dupa victoria lui Nole de la Indian Wells 6-4, 7-6.

Dupa ce a jucat probabil cel mai bun tenis al sau in 2015, cucerind trofeul la Australian Open dar si la Indian Wells, sarbul nu a mai aratat acelasi nivel de joc si la Miami. A pierdut set cu Klizan, a fost condus cu 0-1 si 1-4 de Dolgopolov dar a reusit sa revina si a avut un meci foarte greu cu David Ferrer in Sferturi, pierzandu-si serviciul cand servea pentru calificarea in semifinale. Deloc caracteristic sarbului, nivelul jocului sau scade din senin, pierzandu-si concentrarea. Este de apreciat insa la Novak aceeasi putere de lupta reusind sa revina si sa castige chiar si atunci cand jocul nu merge cum si-ar dori.

Americanul John Isner a reusit o partida extraordinara cu japonezul Kei Nishikori nedandu-i nicio speranta acestuia si calificandu-se in semifinale cu scorul de 6-4, 6-3. Aparent ar putea fi considerat un rezultat surpriza din multe puncte de vedere dar vazand partida, consider ca Isner a castigat absolut meritat, servind 13 asi si castigand 42% din puncte la retur, un procent imens pentru inaltimea si deplasarea sa in teren contra unui jucator mult mai agil. Inca unu lucru formidabil este faptul ca John Isner nu si-a pierdut inca serviciul la Miami, seturile fiind pierdute doar in tie-break, iar in ultimele 7 partide si-a pierdut serviciul o singura data contra lui Novak Djokovic.

Statistica meciurilor directe este in favoarea sarbului, 6-2 (5-2 pe hard), Djokovic castigand ultimele 3 confruntari iar in ultimele 7 din 8 partide s-a ajuns in tie-break de fiecare data.

Pronostic pariuri Novak Djokovic vs John Isner: John Isner +3.5 @ 1.66 la Unibet.

Pronostic cota mare Novak Djokovic vs John Isner: Peste 2.5 seturi @ 2.65 la Unibet.

 

Statistica Stefan: 5W – 2L.