Pronosticuri Tenis - Novak Djokovic vs Andy Murray - Finala - Miami Open


Pronosticuri Tenis – Novak Djokovic vs Andy Murray – Finala – Miami Open

Novak Djokovic vs Andy Murray

Al 26lea duel Novak Djokovic vs Andy Murray, este o reeditare a finalei de la Indian Wells.

Liderul mondial Novak Djokovic incearca duminica 05 aprilie sa devina primul jucator de pe tabloul masculin care sa castige si turneul de la Indian Wells si cel de la Miami a 3a oara. El il va intalni pe scotianul Andy Murray pentru a 3a oara anul acesta sarbul conducand cu 2-0, invingandu-l in finalele de la Australian Open si Indian Wells cu 3-1 respectiv 2-0. Novak Djokovic a ajuns in finala continuandu-si dominarea autoritara asupra tenisului masculin, pierzand set doar cu Dolgopolov si Klizand dar reusind in aceste meciuri sa le administreze cate un set cu 6-0 celor doi. Sarbul va incerca duminica sa cucereasca al 3lea turneu anul acesta dupa Australian Open si Indian Wells in prima parte a sezonului.

Adversarul lui Nole, Andy Murray a ajuns in finala trecand pe rand de D. Young, S. Giraldo, K. Anderson, D. Thiem si T. Berdych pierzand set cu sud-africanul Anderson si revenind de la 0-1 contra austriacului D. Thiem. Jocul sau a parut solid pe toata durata turneului ca si la Indian Wells. Suprafata dar si conditiile climatice ii sunt foarte cunoscute scotianului acesta avand resedinta in Miami si antrenadu-se la baza pe care se va disputa finala in pauzele competitionale. Asadar, Murray ar putea porni cu un usor avantaj dat de cunoasterea conditiilor de joc insa cu siguranta Novak Djokovic are ca avantaj ultimele 2 finale castigate in fata lui Andy.

Un meci intre cei doi si mai ales o finala se poate decide in favoarea oricaruia chiar daca rezultatele directe din acest sezon dar si la general, 17-8 in favoarea sarbului il pot da pe sarb ca si favorit.

Pronostic pariuri Novak Djokovic vs Andy Murray: Novak Djokovic -3.5 @ 1.66 la Unibet.

Pronostic cota mare Novak Djokovic vs Andy Murray: 2-0 Novak Djokovic @ 1.82 la Unibet.

 

Statistica Stefan: 11W – 8L.