Pronosticuri tenis - Mirza Basic vs Tomas Berdych - Australian Open


Pronosticuri tenis – Mirza Basic vs Tomas Berdych – Australian Open

Turul secund al turneului de Grand Slam de la Melbourne ne propune pentru miercuri dimineata duelul, Mirza Basic vs Tomas Berdych care va incepe de la ora 04:30.

Mirza Basic este un tenismen bosniac in varsta de 24 de ani care reprezinta o figura noua in turneele ATP. Acesta evolueaza preponderent in turnee de tip Challenger iar statistica sa pentru sezonul 2015 indica 50 de victorii si 27 de infrangeri. Tenismenul din Bosnia a obtinut cele mai bune rezultate ale carierei pe hard unde are un procent de reusita de aproximativ 65%. Pentru a accede pe tabloul principal de la Australian Open, Mirza Basic a fost nevoit sa dispute calificari unde a trecut pe rand de Mathias Bourgue, Marius Copil si Sai Myneni. In primul tur bosniacul l-a intalnit pe olandezul Robin Haase reusind sa produca surpriza si sa-l elimine pe acesta in minimum de seturi. Cea mai buna clasare din cariera lui Mirza Basic este pozitia 134 atinsa in anul trecut.

Mirza Basic vs Tomas Berdych

Cehul Tomas Berdych ocupant al pozitiei a-6a ATP in acest moment este favoritul cert al acestei dispute. Cu o experienta net superioara si rezultate clar mai bune, Berdych este cotat ca si favorit 7 la aceasta editie de Australian Open. Tenismenul in varsta de 30 de ani a incheiat sezonul 2015 cu o statistica de 57 de victorii si 22 de infrangeri. Acesta si-a inceput noul sezon la Doha unde a fost infrant de liderul mondial Novak Djokovic in semifinale cu scorul de 6-3, 7-6. In primul tur de la Melborne cehul a reusit sa-l invinga pe Yuki Bhambri cu scorul de 7-5, 6-1, 6-2 confirmandu-si forma buna. Cea mai buna clasare de pana acum reusita de Berdych este pozitia a-4a atinsa chiar anul trecut iar lovitura sa de baza este forehand-ul. Tomas are in palmares 12 titluri la simplu si 2 la dublu.

Cei doi tenismeni se vor intalni miercuri dimineata pentru prima oara iar acest duel are un favorit cert. Chiar daca Basic a produs o prima surpriza in turul intai eliminandu-l pe Robin Haase, nu cred ca acesta are forta de a castiga vreun set in duelul cu Tomas. Ma astept ca Berdych sa invinga clar in minimum de seturi si sa se califice in turul al-3lea. Pronosticul meu pentru biletul zilei de miercuri este Sub 28.5 game-uri in meci.

Pronostic Mirza Basic vs Tomas Berdych: Sub 28.5 game-uri in meci @ 1.91 la Unibet.

Pronostic mai mare Mirza Basic vs Tomas Berdych: Tomas Berdych -9.5 game-uri handicap @ 2.00 la Unibet.

Statistica Stefan in luna ianuarie: 25W – 16L (14W – 13L decembrie).

Oferta online de pariuri – Mirza Basic vs Tomas Berdych – Unibet.

Mirza Basic vs Tomas Berdych