Pronosticuri tenis - Marin Cilic vs Roberto Bautista - Moscova


Pronosticuri tenis – Marin Cilic vs Roberto Bautista – Moscova

Finala turneului de la Moscova, Marin Cilic vs Roberto Bautista se va disputa duminica 25 octombrie incepand de la ora 15:00.

Croatul Marin Cilic ocupa in acest moment pozitia a-14a in clasamentul mondial si se afla in continuare in lupta pentru a ajunge la Turneul Campionilor. Acesta a reusit in acest an sa obtina 32 de victorii si 17 infrangeri iar statistica sa in cariera pe hard indoor se apropie de 73%. Aceste rezultate exceptionale pe acest tip de suprafata se datoreaza serviciul extraordinar pe care Cilic il poseda dar si loviturilor foarte puternice din spatele liniei de fund. Pentru a ajunge in finala de la Moscova, Marin Cilic i-a invins pe Denis Istomin, Andrey Kuznetsov si Evgeny Donskoy. Desi adversarii acestuia nu s-au ridicat la un nivel extraordinar, Cilic isi poate ridica oricand nivelul jocului punand probleme oricarui adversar din circuitul ATP. In cazul in care croatul se va impune la Moscova ar fi cel de-al 13lea din cariera lui Marin. Avand in vedere ca tenismenul de 27 de ani poate avea sanse pentru Turneul Campionilor cu o victorie duminica ma astept ca acesta sa evolueze la un nivel inalt.

Marin Cilic vs Roberto Bautista

Roberto Bautista-Agut confirma cresterea importanta de forma realizata in acest an iar tenismenul spaniol in varsta de 27 de ani ocupa in acest moment pozitia 27 in clasamentul mondial. Desi multi priveau cu scepticism evolutia lui Roberto, acesta si-a vazut de joc si a ajuns la un nivel foarte bun avand in acest an 37 de victorii si doar 26 de infrangeri. Procentul de reusita al sportivului spaniol pe hard indoor este de 62% iar in aceasta saptamana tenismenul iberic i-a invins pe Marsel Ilhan, Lucas Pouille si Philipp Kohlschreiber fara sa piarda vreun set. Cea mai buna clasare reusita pana acum de Roberto Bautista-Agut este pozitia a-14a atinsa anul trecut iar acesta detine in palmares 2 titluri in proba de simplu. Spaniolul evolueaza similar pe toate suprafetele de joc iar stilul sau se bazeaza pe un joc foarte solid din spatele liniei de fund si o defensiva foarte buna.

Marin Cilic si Roberto Bautista-Agut se vor intalni duminica doar pentru a doua oara. Primul duel s-a disputat in 2014 tot la Moscova cand Marin Cilic reusea sa castige ultimul act cu scorul de 2-0 la seturi. Campionul en-titre Marin Cilic are o motivatie suplimentara si anume obtinerea de puncte pe final de sezon in cursa pentru Turneul Campionilor. Daca tenismenul croat va evolua la un nivel inalt atunci spaniolul nu are nicio sansa si ma astept ca Marin sa conduca jocul. Personal ma astept la un duel echilibrat dar in final consider ca pe biletul zilei ar trebui sa adaugati pronostic Marin Cilic castiga.

Pronostic Marin Cilic vs Roberto Bautista: Marin Cilic castiga @ 1.50 la Unibet.

Pronostic mai mare Marin Cilic vs Roberto Bautista: Peste 2.5 seturi @ 2.33 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 49W – 28L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Marin Cilic vs Roberto Bautista – Unibet.

Marin Cilic vs Roberto Bautista