Pronosticuri tenis - Marin Cilic vs Rafael Nadal - Basel


Pronosticuri tenis – Marin Cilic vs Rafael Nadal – Basel

Sfertul de finala, Marin Cilic vs Rafael Nadal din cadrul Open-ului de la Basel se va disputa vineri 30 octombrie incepand cu ora 14:00.

Croatul Marin Cilic ocupa in acest moment pozitia a-13a in clasamentul mondial si si-a luat gandul in mare parte de la Turneul Campionilor in acest an. Acesta nu a mai reusit performanta istorica de anul trecut, castigarea unui Titlu de Grand Slam insa cu toate acestea Cilic si-a trecut in palmares inca un titlu si a ajuns la numarul 14. Singurul trofeu ridicat in aer de Marin Cilic in 2015 este cel cucerit la Moscova in urma cu aproximativ 10 zile. Statistica tenismenului croat pentru acest an indica 35 de victorii si 17 infrangeri iar procentul sau de reusita pe hard indoor este de aproximativ 73%, unul extraordinar. Pentru a ajunge in acest sfert de finala Marin Cilic a trecut de Marco Chiudinelli si Teymuraz Gabashvili fara sa piarda vreun set in aceste doua dueluri. Procentul foarte mare de succes pe hard indoor se datoreaza serviciului foarte bun si al loviturilor foarte puternice pe care Cilic le poate executa. Cea mai buna clasare reusita in cariera de Marin Cilic este pozitia a-8a atinsa in anul 2014 dupa castigarea US Open.

Marin Cilic vs Rafael Nadal

Adversarul croatului in disputa de vineri este Campionul spaniol Rafael Nadal. Tenismenul iberic incearca sa-si revina la forma de odinioara iar rezultatele acestuia din ultima perioada de timp, in special turneele asiatice indica ca Nadal este in crestere de forma. Spaniolul a cucerit in acest an 3 titluri si a ajuns la cifra impresionanta de 67 de trofee la simplu si 9 in proba de dublu. Chiar daca Nadal este in crestere de forma, acesta a fost foarte aproape de eliminare chiar in primul tur al turneului de la Basel in disputa cu Rosol. Cehul Lukas Rosol a condus cu 1-0 la seturi si a servit la 5-4 pentru castigarea partidei insa Rafael Nadal a revenit spectaculos. Pe langa victoria cu Rosol, Rafa a mai trecut de Grigor Dimitrov in 3 seturi si spera sa-si treaca in palmares cel de-al 68-lea titlu al carierei. Pe hard indoor Rafa are un procent de reusita de aproximativ 68% iar asta se datoreaza excelentei deplasari in teren si a fabuloasei defensive.

Marin Cilic si Rafael Nadal s-au mai intalnit pana acum de 3 ori iar Rafa conduce in aceste confruntari cu 2-1. Ultima partida directa a avut loc in 2011 la Roma iar Nadal se impunea atunci cu 6-1, 6-3. Croatul Marin Cilic a progresat mult de la ultima intalnire directa si ma astept sa-i faca viata grea lui Rafa. Totusi, Nadal a scapat ca prin urechile acului in primul tur si ma astept sa debordeze de incredere astfel incat il vad ca favorit clar pe tenismenul spaniol. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Rafael Nadal castiga.

Pronostic Marin Cilic vs Rafael Nadal: Rafael Nadal castiga @ 1.77 la Unibet.

Pronostic mai mare Marin Cilic vs Rafael Nadal: Peste 22.5 game-uri @ 1.80 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 63W – 35L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Marin Cilic vs Rafael Nadal – Unibet.

Marin Cilic vs Rafael Nadal