Pronosticuri tenis - Marcos Baghdatis vs Gilles Muller - Stockolm


Pronosticuri tenis – Marcos Baghdatis vs Gilles Muller – Stockolm

Sfertul de finala de la Stockolm, Marcos Baghdatis vs Gilles Muller se va disputa vineri 23 octombrie incepand cu ora 20:30.

Cipriotul Marcos Baghdatis evolueaza la un nivel foarte bun in aceasta saptamana la Stockolm iar jocul sau se apropie de nivelul aratat in urma cu cativa ani. Tenismenul in varsta de 30 de ani ocupa in acest moment pozitia 46 ATP iar in 2015 a reusit sa obtina 33 de victorii si 22 de infrangeri. Cele mai bune performante obtinute de Baghdatis in acest an sunt: doua semifinale la Nottingham si Zagreb dar si o finala pierduta la Atlanta in fata lui John Isner. In primele doua partide disputate in aceasta saptamana sportivul cipriot i-a invins pe Sam Querrey si Bernard Tomic, doi adversari redutabili pe acest tip de suprafata. Procentajul de reusita al lui Marcos pe hard indoor este de 64% astfel incat evolutiile sale foarte bune pot fi explicate astfel. Cea mai buna clasare reusita de tenismenul cipriot este pozitia a-8a atinsa in 2006, acesta avand si 4 titluri in palmares. Cipriotul exceleaza la deplasarea in teren iar lovitura sa de baza este backhand-ul.

Marcos Baghdatis vs Gilles Muller

Adversarul cipriotului este tenismenul luxemburghez, Gilles Muller. Acesta este un tenismen originar din Luxemburg in varsta de 32 de ani care ocupa inaintea acestui turneu locul 37 in clasamentul mondial. Statistica lui Gilles Muller indica pentru acest an 36 de victorii si 23 de infrangeri iar procentul de reusita al luxemburghezului pe aceasta suprafata este de 57%. Rezultatele bune obtinute de Gilles Muller pe suprafetele rapide se datoreaza in special serviciului sau fantastic dar si jocului foarte agresiv bazat pe multe urcari la plasa si lovituri de voleu. In primele doua tururi, Muller a trecut de Mischa Zverev si John Millman pierzand un singur set in prima confruntare si servind nu mai putin de 30 de asi. Dupa cum spuneam si ceva mai sus, suprafata de la Stockolm ii convine de minune tenismenului luxemburghez iar acesta se poate dovedi un adversar extrem de dificil pentru oricine in aceasta saptamana. Gilles Muller are ca cea mai buna clasare locul 34 atins anul acesta iar in palmares nu detine niciun titlu.

Marcos Baghdatis si Gilles Muller s-au intalnit pana acum o singura data, chiar anul acesta la Atlanta cand invingator a iesit cipriotul cu scorul de 2-1 la seturi. Avand in vedere conditiile de disputare ale partidei si calitatile celor doi tenismeni, acest duel nu poate fi altfel decat echilibrat. Atat Baghdatis cat si Muller se simt excelent pe acest tip de suprafata si traverseaza o perioada buna de forma. Luxemburghezul Gilles Muller porneste cu un avantaj din punct de vedere al serviciului insa Marcos Baghdatis este mai sold la deplasarea in teren si in schimburile din spatele terenului. Favoritul meu pentru biletul zilei de vineri este Marcos Baghdatis.

Pronostic Marcos Baghdatis vs Gilles Muller: Marcos Baghdatis castiga @ 2.07 la Unibet.

Pronostic mai mare Marcos Baghdatis vs Gilles Muller: Marcos Baghdatis castiga 2-1 @ 4.60 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 41W – 24L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Marcos Baghdatis vs Gilles Muller – Unibet.

Marcos Baghdatis vs Gilles Muller