Pronosticuri tenis - Marcel Granollers vs David Goffin - Miami Open


Pronosticuri tenis – Marcel Granollers vs David Goffin – Miami Open

Turul secund al Open-ului de la Miami ne propune pentru vineri 25 martie duelul, Marcel Granollers vs David Goffin, duel care va incepe de la orele 17:00.

Ibericul Marcel Granollers a coborat multe pozitii in clasament datorita unei perioade nefaste in cariera sa si ocupa in acest moment doar pozitia 73 in clasamentul mondial. Totusi sportivul din Spania ramane un redutabil jucator de dublu dar si un bun jucator de simplu. In 2016 Marcel a reusit sa se impuna intr-un turneu Challenger la Irving unde l-a invins in finala pe Aljaz Bedene, dar si o alta semifinala de turneu Challenger la Canberra in Australia. La Indian Wells Granollers l-a intalnit pe britanicul Andy Murray in turul secund reusind o partida foarte buna dar fiind invins cu 4-6, 6-7. Cele mai bune rezultate ale carierei spaniolului au venit pe zgura unde acesta are un procent de victorie de aproximativ 58%. In primul tur de la Miami, Granollers a trecut de favorit gazdelor, Fratangelo cu scorul de 6-3, 7-5. Trebuie mentionat si faptul ca spaniolul vine din calificari avand deja 3 partide disputate in aceasta saptamana.

Marcel Granollers vs David Goffin

sursa foto: zimbio.com

Adversarul spaniolului este belgianul David Goffin, un jucator care continua sa impresioneze si in 2016 si sa confirme forma foarte buna prin care trece. Sportivul din Belgia in varsta de 25 de ani ocupa in acest moment pozitia 15 in clasamentul mondial iar in acest an are cateva rezultate notabile, printre care: tur 4 la Australian Open unde a fost invins de elvetianul Roger Federer, sfert de finala la turneul indoor de la Marseille dar si o semifinala saptamana trecuta la Indian Wells unde Goffin a pierdut greu la Milos Raonic cu 1-2 la seturi. Belgianul reuseste sa evolueze la un nivel aproximativ egal pe orice suprafata insa acesta are pe zgura cel mai mare procent de victorie, 69%. Goffin exceleaza la deplasarea in teren si in defensiva iar acesta are in palmares 2 titluri cucerite in proba de simplu.

Cei doi tenismeni nu s-au mai intalnit pana acum niciodata iar asta transforma partida de vineri intr-una si mai interesanta. Marcel Granollers a traversat o perioada slaba a carierei iar asta l-a propulsat pana pe pozitia 73 in clasament, insa, spaniolul pare sa-si fi revenit si rezultatele sale arata bine. Goffin a reusit dupa cum spuneam sa impresioneze si saptamana trecuta cand a fost la un pas de finala si este favoritul cert al disputei de vineri. Consider ca Marcel Granollers are sansa sa in duelul de vineri si nu ma astept la un duel dezechilibrat. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Marcel Granollers +1.5 seturi handicap.

Pronostic Marcel Granollers vs David Goffin: Marcel Granollers +1.5 seturi @ 1.63 la Unibet.

Pronostic mai mare Marcel Granollers vs David Goffin: Peste 2.5 seturi @ 2.38 la Unibet.

Statistica Stefan in luna martie: 15W – 11L.

Oferta online de pariuri la UNIBET pentru duelul, Marcel Granollers vs David Goffin:

Marcel Granollers vs David Goffin