Pronosticuri tenis - Lukas Rosol vs Rafael Nadal - Basel


Pronosticuri tenis – Lukas Rosol vs Rafael Nadal – Basel

Turul intai al turneului de la Basel ne propune pentru luni 26 octombrie duelul, Lukas Rosol vs Rafael Nadal care va incepe de la ora 19:50.

Tenismenul ceh Lukas Rosol ocupa inaintea turneului indoor din Elvetia pozitia 69 in clasamentul ATP si vine dupa un turneu foarte reusit la Vienna unde a atins faza sferturilor de finala. Statistica lui Rosol pentru acest an indica 22 de victorii si 29 de infrangeri de unde rezulta si caderea abrupta in clasament suferita de ceh. Pe hard indoor sportivul de 30 de ani are un procent de reusita de aproximativ 54%. Ultimul turneu la care a luat parte Lukas Rosol este cel de la Vienna unde spuneam ca atins faza sferturilor de finala pe o suprafata asemanatoare si a fost invins de Gael Monfils cu 2-1 la seturi dupa ce trecea de Jo-Wilfried Tsonga. Cehul prefera sa evolueze pe zgura insa serviciul sau foarte bun si forehand-ul fac din Lukas Rosol un tenismen bun si pe alte suprafete mult mai rapide. Cea mai buna pozitie ocupata in cariera de ceh este pozitia 37 atinsa anul trecut iar acesta poseda in palmares 2 titluri in proba de simplu si 3 in proba de dublu.

Lukas Rosol vs Rafael Nadal

Adversarul cehului in disputa de luni este tenismenul spaniol Rafa Nadal. Acesta ajuns la 29 de ani si se lupta din greu cu el insusi pentru a-si reveni la forma din urma cu cativa ani iar dupa cum a si declarat Rafa nu se va da batut pana nu va atinge acelasi nivel. Anul 2015 a fost presarat pentru spaniol cu multe infrangeri surprinzatoare insa din punct de vedere al trofeelor Nadal nu sta chiar rau, acesta avand 3 turnee castigate pana acum. Statistica tenismenului de 29 de ani pentru acest an indica 52 de victorii si 17 infrangeri si putem compara cu anul 2013 cand spaniolul avea 77 de victorii si doar 8 infrangeri. Ultimul turneu la care a participat Rafa este cel de la Shanghai unde a fost eliminat in semifinale de francezul Jo-Wilfried Tsonga la capatul unui meci de 3  seturi. Se pare ca turneele asiatice i-au prins bine lui Nadal iar forma sa a crescut considerabil astfel incat multi specialisti au asteptari mari de la spaniol pentru turneul de la Basel. Deplasarea excelenta in teren a lui Nadal, defensiva aproape perfecta dar si forehand-ul de exceptie fac din acesta un tenismen foarte bun pe orice suprafata.

Rafael Nadal conduce in intalnirile directe cu scorul de 2-1 iar ultima intalnire directa a avut loc in 2014 la Wimbledon cand spaniolul se impunea la capatul unui meci de 4 seturi. Lukas Rosol are o experienta semnificativa la un nivel inalt iar numeroasele partide de dublu disputate de acesta l-au facut sa progreseze mult si pe alte suprafete decat zgura. Rafa pe de alta parte se afla si el intr-o forma foarte buna dupa turneele asiatice astfel incat ar trebui sa rezulte o partida spectaculoasa. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Lukas Rosol +4.5 game-uri.

Pronostic Lukas Rosol vs Rafael Nadal: Lukas Rosol +4.5 game-uri handicap @ 1.73 la Unibet.

Pronostic mai mare Lukas Rosol vs Rafael Nadal: Peste 21.5 game-uri in meci @ 1.86 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 54W – 29L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Lukas Rosol vs Rafael Nadal – Unibet.

Lukas Rosol vs Rafael Nadal