Pronosticuri tenis - John Millman vs Roberto Bautista Agut - Chennai


Pronosticuri tenis – John Millman vs Roberto Bautista Agut – Chennai

Turul secund al turneului de la Chennai ne propune pentru miercuri 6 ianuarie duelul, John Millman vs Roberto Bautista Agut, care va incepe de la ora 15:30.

John Millman este un tenismen australian in varsta de 26 de ani care ocupa in acest moment pozitia 92 in clasamentul mondial. Acesta a reusit sa incheie anul precedent in top 100 atp dupa cativa ani de incercari si statistica sa generala pentru 2015 indica 38 de victorii si 24 de infrangeri. Desi numeroase dintre aceste victorii au fost obtinute in turnee Challenger, Millman poate reprezenta o surpriza placuta in 2016 cel putin in turneele disputate pe suprafete rapide. John a trecut in primul tur disputat la Chennai de rusul Evgeny Donskoy cu 2-1 la capatul unui meci foarte echilibrat. Spre deosebire de majoritatea australienilor, Millman nu se bazeaza atat de mult pe serviciu iar jocul sau este construit pe jocul din spatele terenului rezistand bine in schimburi lungi. Cea mai buna clasare a tenismenului australian este pozitia 71 atinsa in 2015 iar lovitura sa de baza este forehand-ul.

John Millman vs Roberto Bautista Agut

De partea cealalta a fileului se va afla miercuri un tenismen mult mai bine clasat, spaniolul Roberto Bautista Agut. Desi multi il vedeau stagnand in top 50, Bautista a reusit sa faca pasul spre top 20 in urma cu 2 ani. In acest moment tenismenul in varsta de 27 de ani ocupa pozitia 25 in clasamentul mondial si poate spera ca la capatul lui 2016 sa ocupe un loc de top10. Desi jocul lui Agut nu este spectaculos, acesta se bazeaza pe un excelent joc defensiv si are lovituri aspre cu care poate contraataca oricand. Ultimul turneu la care a participat sportivul spaniol este cel indoor de la Paris unde a fost infrant in turul secund de favoritul gazdelor Jo-Wilfried Tsonga. Cea mai buna clasare a lui Bautista Agut este pozitia a-14a atinsa in anul 2014 iar acesta detine in palmares 2 titluri. Suprafata sa preferata de joc este zgura iar lovitura de baza este backhand-ul.

Cei doi tenismeni s-au mai intalnit pana acum o singura data intr-un turneu futures disputat in anul 2009 iar atunci s-a impus Millman. Lucrurile au evoluat in bine pentru Bautista care se afla intr-un moment important al carierei si nu cred ca acesta va avea probleme in a accede in turul secund. Pronosticul meu pentru biletul zilei de miercuri este Roberto Bautista Agut -3.5 game-uri handicap.

Pronostic John Millman vs Roberto Bautista Agut: Roberto Bautista Agut -3.5 game-uri handicap @ 1.74 la Unibet.

Pronostic mai mare John Millman vs Roberto Bautista Agut: Peste 21.5 game-uri @ 1.89 la Unibet.

Statistica Stefan in luna ianuarie: 1W – 3L (14W – 13L decembrie).

Oferta online de pariuri – John Millman vs Roberto Bautista Agut – Unibet.

John Millman vs Roberto Bautista Agut