Pronosticuri tenis - John Millman vs Gilles Muller - Stockolm


Pronosticuri tenis – John Millman vs Gilles Muller – Stockolm

Turul secund al turneului indoor de la Stockolm ne propune miercuri 21 octombrie duelul, John Millman vs Gilles Muller care va incepe de la ora 13:00.

Australianul John Millman este putin cunoscut de publicul larg iar asta se datoreaza aparitiilor sale destul de rare in turneele ATP. Tenismenul in varsta de 26 de ani nu se mai afla la prima tinerete iar marja sa de crestere nu mai este atat de larga. Totusi Millman a reusit sa faca un pas important inainte in anul 2015 iar asta se vede si in clasament deoarece acesta a reusit cea mai buna clasare din cariera sa chiar in acest an, locul 71, pe care il poate depasi in conditiile unui parcurs bun aici la Stockolm. Statistica acestuia indica pentru 2015 32 de victorii si 21 de infrangeri iar procentul sau total de reusita pe hard indoor, suprafata de la Stockolm este de fix 50%. In primul tur australianul a reusit sa-l invinga pe experimentatul tenismen neamt Benjamin Becker in minimum de seturi. John a reusit si o revenire de senzatie in setul secund unde dupa ce a fost condus cu 3-0 a reusit sa castige setul cu 6-3. Armele sale de baza sunt forehand-ul si serviciul iar suprafata sa preferata de joc este hard-ul.

John Millman vs Gilles Muller

De partea cealalta a fileului se va afla miercuri dimineata Gilles Muller. Acesta este un tenis luxemburghez trecut si el de prima tinerete, in varsta de 32 de ani dar care se prezinta intr-o conditie fizica excelenta si promite sa mai evolueze ani buni la un nivel inalt. Tenismen originar din Luxemburg ocupa in acest moment pozitia 37 in clasamentul mondial si traverseaza un an 2015 exceptional pentru el. In acest an Gilles Muller a reusit sa atinga cea mai inalta pozitie a carierei sale, locul 34 ATP. Statistica luxemburghezului indica pentru acest an 35 de victorii si 23 de infrangeri iar procentul sau de reusita pe hard indoor este de 57%. Ultimul turneu la care a participat Muller este cel de la Shanghai unde a fost insa eliminat de Richard Gasquet dupa un meci de doar 2 seturi. In primul tur de la Stockolm, Gilles Muller l-a intalnit pe Mischa Zverev, fratele mai mare al lui Alexander Zverev si a reusit sa-l invinga pe acesta la capatul unui meci lung incheiat cu set decisiv (6-3, 6-7, 6-1).

John Millman si Gilles Muller nu s-au mai intalnit niciodata pana acum. Millman este un cunoscut al turneelor Challenger in care a si obtinut rezultate convingatoare insa, in turneele ATP australianul a reusit foarte rar sa depaseasca turul 1 si aproape niciodata turul secund. Gilles Muller are o experienta infinit mai mare si pe acest tip de suprafata dar si la un nivel mai ridicat iar armele sale precum serviciul si jocul ofensiv ar trebui sa incline balanta in favoarea sa. Pronosticul meu pentru biletul zilei de miercuri este Gilles Muller castiga.

Pronostic John Millman vs Gilles Muller: Gilles Muller castiga @ 1.43 la Unibet.

Pronostic mai mare John Millman vs Gilles Muller: Peste 23.5 game-uri @ 1.92 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 33W – 23L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – John Millman vs Gilles Muller – Unibet.

John Millman vs Gilles Muller