Pronosticuri tenis - Jiri Vesely vs Gael Monfils - Monte Carlo


Pronosticuri tenis – Jiri Vesely vs Gael Monfils – Monte Carlo

Turul al-3lea al turneului de la Monte Carlo ne propune pentru joi 14 aprilie duelul, Jiri Vesely vs Gael Monfils.

La doar 22 de ani, Vesely are in continuare o marja de progres foarte mare insa rezultatele sale nu confirma iar acesta se claseaza in acest moment pe locul 55 in lume. In 2016 tenismenul ceh a reusit contraperformanta de a fi eliminat inca din primul tur sau turul secund la toate turneele, mai putin la Marrakech unde a fost eliminat de Borna Coric in semifinale. Pentru a ajunge in aceasta faza a competitiei, Jiri Vesely a trecut pe rand de Teimuraz Gabashvili si Novak Djokovic, in duelul din urma avand nevoie de set decisiv. Tanarul ceh a reusit astfel cea mai mare victorie a carierei si poate cea mai mare surpriza a anului. Cele mai bune rezultate ale carierei lui Vesely au venit pe zgura unde acesta are un procent de reusita de 68%. Cehul detine in palmares un singur titlu ATP iar cea mai inalta pozitie atinsa de acesta este pozitia 35 atinsa in 2015.

Jiri Vesely vs Gael Monfils

sursa foto: indianexpress

Gael Monfils este cotat ca favorit 13 la aceasta editie a turneului de la Monte Carlo si este favorit cert in disputa de miercuri. Sportivul din hexagon are un an 2016 foarte bun reusind performante precum sferturi de finala la Miami si Indian Wells, dar si o finala pierduta surprinzator la Rotterdam in fata lui Martin Klizan. Monfils a urcat dupa acest parcurs bun pana pe pozitia a-16a in lume iar daca isi va continua evolutiile bune, francezul se poate apropia de top 10 ATP. In primul tur de la Monte Carlo, Gael a trecut fara mari probleme de luxemburghezul Gilles Muller pe care l-a invins cu 2-0 la seturi, reusind o revenire fantastica de la 2-5 in primul set si castigand urmatoarele 10 game-uri iar in turul al-2lea francezul a trecut fara emotii de italianul Paolo Lorenzi. Cele mai bune performante ale carierei lui Gael au venit pe zgura, suprafata sa preferata unde acesta are un procent de reusita de aproximativ 68%. Monfils are in palmares 5 titluri cucerite in proba de simplu.

Cei doi tenismeni s-au mai intalnit pana acum doar o singura data iar scorul intalnirilor directe ii este favorabil cehului, 1-0. Precedenta intalnire a avut loc la Wimbledon in 2014 cand se impunea Vesely dupa un maraton de 5 seturi. Monfils traverseaza o forma extraordinara si ramane favorit in acest duel in ciuda faptului ca Vesely a produs o surpriza uriasa. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Peste 9.5 game-uri in primul set.

Pronostic Jiri Vesely vs Gael Monfils: Peste 9.5 game-uri in primul set @ 1.84 la Unibet.

Pronostic mai mare Jiri Vesely vs Gael Monfils: Monfils -4.5 handicap @ 2.12 la Unibet.

Statistica Stefan in luna aprilie: 6W – 6L.

Oferat online de pariuri la Unibet pentru duelul – Jiri Vesely vs Gael Monfils:

Jiri Vesely vs Gael Monfils