Pronosticuri tenis - Jack Sock vs Richard Gasquet - Stockolm


Pronosticuri tenis – Jack Sock vs Richard Gasquet – Stockolm

Prima semifinala a turneului de la Stockolm, Jack Sock vs Richard Gasquet se va disputa sambata 24 octombrie incepand cu ora 11:00.

Tenismenul american Jack Sock are parte de o saptamana excelenta la Stockolm iar performanta sa nu trebuie trecuta cu vederea. Sportivul in varsta de doar 23 de ani ocupa inaintea acestui turneu pozitia 32 in clasamentul mondial. Statistica americanului pentru acest an indica 31 de victorii si doar 15 infrangeri de unde reiese cresterea evidenta de forma reusita de Sock de la inceputul anului si pana acum. Procentul de reusita al lui Jack Sock pe hard indoor este de 56% iar pentru a ajunge in aceasta semifinala, americanul a fost nevoit sa-i invinga pe: Pablo Carreno-Busta, Fernando Verdasco si Gilles Simon. Intr-un mod oarecum paradoxal, cele mai dificile partide pentru Sock au fost in primele 2 partide in timp ce in sfertul de finala cu Simon acesta a aratat un tenis excelent reusind chiar sa revina in setul secund de la 2-5 pentru a castiga partida cu 2-0 la seturi. Acesta are in palmares un titlu in proba de simplu cucerit anul acesta la Houston si 5 in proba de dublu in timp ce clasarea sa cea mai buna este pozitia 27 atinsa chiar in acest an.

Jack Sock vs Richard Gasquet

De partea cealalta a fileului se va afla sambata tenismenul francez Richard Gasquet. Acesta are un an 2015 destul de bun in care a reusit sa-si treaca in palmares alte doua titluri, ajungand la un total de 12 in proba de simplu. Statistica lui Richard indica pentru acest an 38 de victorii si doar 14 infrangeri in timp ce pe hard indoor, procentul sau de reusita se ridica la 66%. Pentru a ajunge in aceasta semifinala tenismenul francez in varsta de 29 de ani a fost nevoit sa-i invinga pe Steve Darcis si Jeremy Chardy. Daca in prima partida Gasquet a beneficiat de abandonul lui Darcis in setul secund, in duelul cu Chardy Gasquet a fost nevoit sa se intrebuinteze serios pentru a castiga duelul in 3 seturi. De-a lungul carierei sale francezul a obtinut rezultate foarte bune pe acest tip de suprafata iar in aceasta saptamana Gasquet isi poate trece in palmares cel de-al 13lea titlu al carierei. Cea mai buna clasare reusita de francez in cariera sa este pozitia a-7a in anul 2007 iar suprafata sa preferata este zgura.

Jack Sock si Richard Gasquet s-au mai intalnit o singura data pana acum, chiar in acest an la Washington cand invingator a iesit americanul la capatul unui meci de 3 seturi. Jack Sock a reusit sa treaca de un alt francez, Gilles Simon in drumul spre aceasta semifinala si ma astept ca acesta sa-i faca viata grea si lui Richard. Serviciul foarte bun dar si stilul de joc foarte agresiv se preteaza excelent pe suprafata de la Stockolm. Pe de alta parte Richard Gasquet este un tenismen foarte talentat ce detine absolut toate loviturile si poate oricand sa produca lovituri senzationale astfel incat ma astept la un duel echilibrat care poate ajunge in set decisiv. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Peste 21.5 game-uri.

Pronostic Jack Sock vs Richard Gasquet: Peste 21.5 game-uri in meci @ 1.45 la Unibet.

Pronostic mai mare Jack Sock vs Richard Gasquet: Richard Gasquet castiga 2-1 @ 4.00 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 46W – 24L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Jack Sock vs Richard Gasquet – Unibet.

Jack Sock vs Richard Gasquet