Pronosticuri tenis - Ivo Karlovic vs Stan Wawrinka - Basel


Pronosticuri tenis – Ivo Karlovic vs Stan Wawrinka – Basel

Turul intai al turneului ATP de la Basel ne propune miercuri 28 octombrie duelul, Ivo Karlovic vs Stan Wawrinka, care va incepe de la ora 13:00.

Croatul Ivo Karlovic abordeaza turneul indoor de la Basel din postura de ocupant al pozitiei 23 in clasamentul mondial. Inaltul si experimentatul tenismen din Croatia vine dupa un turneu bun disputat la Vienna in care a fost insa infrant surprinzator de letonul Ernests Gulbis cu 2-0 la seturi. Anul 2015 i-a adus lui Ivo rezultate foarte bune si un numar de 36 de victorii fata de doar 23 de infrangeri care i-au permis acestuia sa ramana clasat foarte sus in clasament in ciuda varstei inaintate, 36 de ani. Cele mai bune rezultate obtinute de Karlovic in acest an sunt: semifinala de la Halle, finala de la Newport dar si titlul de la Delray Beach, cel de-al 6lea in proba de simplu pentru croat. Acesta are pe hard indoor un procent de reusita de aproximativ 58% iar asta se datoreaza armelor sale extraordinare precum serviciul si forehand-ul. Dupa cum aminteam si in alte avancronici, Ivo poseda un joc foarte bun la fileu iar anvergura bratelor sale ii permite sa ajunga la foarte multe mingii n preajma plasei.

Ivo Karlovic vs Stan Wawrinka

Adversarul croatului este elvetianul Stan Wawrinka. Gandul tenismenului de 30 de ani clasat pe pozitia a-4a in lume se afla probabila la Turneul Campionilor, turneu ce va incepe in aproximativ 20 de zile. Stan are un an 2015 bun in care si-a trecut in palmares alte 4 titluri ajungand la un total de 11. Printre aceste titluri cucerite in acest an, se numara si titlul de Grand Slam castigat la Roland Garros in finala cu Novak Djokovic. Statistica generala a tenismenului elvetian indica pentru acest an 50 de victorii si doar 15 infrangeri iar Wawrinka are pe hard indoor un procent de reusita de aproximativ 54%. Ultimul turneu la care a participat Stanislas este cel de la Shanghai unde a fost eliminat dupa o infrangere categorica in fata lui Rafael Nadal scor 6-2, 6-1. Armele elvetianului sunt backhand-ul cu o mana, forehand-ul dar si serviciul foarte puternic si totodata variat astfel incat Wawrinka este unul dintre cei mai completi tenismeni. Singurul capitol la care elvetianul ar putea lucra mereu este psihicul.

Ivo Karlovic si Stan Wawrinka s-au mai intalnit pana acum de 6 ori iar scorul este de 5-1 in favoarea lui Stan Wawrinka. Ultima confruntare directa a avut loc anul acesta la Cincinnati iar Wawrinka s-a impus cu 2-1 la seturi dupa 3 tie-break-uri. Avand in vedere ca se intalnesc doua stiluri de joc total diferite ar trebui sa rezultate o partida foarte spectaculoasa. Karlovic se bazeaza in mare parte pe serviciu in timp ce Wawrinka va avea de executat multe passing-uri si trebuie sa aiba grija pe propriul serviciu deoarece un break ar insemna in mare parte si pierderea setului. Pronosticul meu pentru biletul zilei de miercuri este Ivo Karlovic +1.5 seturi.

Pronostic Ivo Karlovic vs Stan Wawrinka: Ivo Karlovic +1.5 seturi handicap @ 1.57 la Unibet.

Pronostic mai mare Ivo Karlovic vs Stan Wawrinka: Peste 25.5 game-uri @ 1.81 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 56W – 30L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Ivo Karlovic vs Stan Wawrinka – Unibet.

Ivo Karlovic vs Stan Wawrinka