Pronosticuri tenis - Ivo Karlovic vs Sergiy Stakhovsky - Vienna


Pronosticuri tenis – Ivo Karlovic vs Sergiy Stakhovsky – Vienna

Turul secund al turneului indoor de la Vienna ne propune miercuri 21 octombrie duelul, Ivo Karlovic vs Sergiy Stakhovsky, care va incepe de la ora 20:00.

Croatul Ivo Karlovic continua evolutiile bune si tenisul foarte constant aratat in acest an. „Gigantul” croat sau gigantul cu fata de copil cum mai este poreclit acesta ocupa inaintea turneului de la Vienna pozitia 20 in clasamentul mondial. Aceasta clasare a croatului poate fi considerata una extraordinara avand in vedere ca Ivo a ajuns la 36 de ani si nu anunta ca ar dori sa se retraga la finele sezonului. In turul intai al turneului de la Stockolm, Karlovic a trecut fara mari probleme de tenismenul italian Andreas Seppi la capatul unui meci de doua seturi in care croatul a servit 17 asi. Aceasta suprafata extrem de rapida de la Vienna ii convine de minune croatului iar asta s-a vazut si in duelul cu Seppi. In urma acestui succes Ivo si-a imbunatatit statistica anului 2015 ajungand la 35 de victorii si doar 22 de infrangeri. Serviciul sau extrem de puternic (poate cel mai bun din circuit) dar si jocul sau foarte agresiv cu urcari dese la plasa si serviciu-voleu ii poate asigura croatului un parcurs lung la Vienna.

Ivo Karlovic vs Sergiy Stakhovsky

Sergiy Stakhovsky poate fi considerat un alt hard-hitter al circuitul masculin pe langa Ivo Karlovic. Acesta este un tenismen ucrainean in varsta de 29 de ani care reusea sa produca acum 2 ani o surpriza enorma la Wimbledon invingandu-l in primul tur pe Roger Federer insa in acest moment ocupa doar pozitia 66 in lume. Stakhovsky este un tenismen foarte talentat cu o abilitate foarte mare in jurul fileului desi acesta masoara aproximativ 193 de cm inaltime. Ucraineanul a disputat in cariera sa si numeroase partide in competitia de dublu iar asta se vede in jocul sau foarte elaborat cu care pune probleme multor adversari. Statistica lui Sergiy indica pentru acest an 28 de victorii si 30 de infrangeri de unde rezulta si scaderea in clasament a acestuia. In turul intai de la Stockolm ucraineanul a trecut de germanul Lennard Struff dupa o partida scurta de 2 seturi. Si ucraineanul are un stil de joc asemanator dar este plusul sau consta in jocul din spatele terenului unde Stakhovsky sta semnificativ mai bine avand nu doar mai multa rabdare dar si o mobilitate mai buna.

Scorul in intalnirile directe dintre cei doi este de 3-2 in favoarea lui Ivo Karlovic, acesta castigand ultimele 3 intalniri directe. Ambii tenismeni prefera sa evolueze pe suprafete rapide unde isi pot pune in valoare serviciile excelente si jocul bun la fileu. Dupa parerea mea Ivo Karlovic traverseaza o perioada mult mai buna desi se afla pe final de cariera la 36 de ani si il vad ca favorit clar in acest duel. Nu ma astept totusi ca Ivo sa transeze rapid partida astfel incat am putea vedea si un set decisiv miercuri seara. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Ivo Karlovic castiga.

Pronostic Ivo Karlovic vs Sergiy Stakhovsky: Ivo Karlovic castiga @ 1.41 la Unibet.

Pronostic mai mare Ivo Karlovic vs Sergiy Stakhovsky: Peste 24.5 game-uri @ 1.82 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 33w – 23l (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Ivo Karlovic vs Sergiy Stakhovsky – Unibet.

Ivo Karlovic vs Sergiy Stakhovsky