Pronosticuri tenis - Ivo Karlovic vs Ernests Gulbis - Vienna


Pronosticuri tenis – Ivo Karlovic vs Ernests Gulbis – Vienna

Sfertul de finala de la Vienna, Ivo Karlovic vs Ernests Gulbis se va disputa vineri 23 octombrie incepand cu ora 14:05.

Inaltul Ivo Karlovic reuseste si in aceasta saptamana petrecuta la Vienna sa-si continue forma foarte buna inceputa in 2015. Statistica croatului in varsta de 36 de ani indica pentru acest an 36 de victorii si doar 22 de infrangeri. Acest parcurs foarte bun l-au propulsat pe experimentatul tenismen croat pana pe pozitia 20 in clasamentul mondial. In aceasta saptamana petrecuta la Vienna, Ivo Karlovic a trecut pe rand de Andreas Seppi si Sergiy Stakhovsky fara sa piarda vreun set. Jocul croatului din 2015 este extrem de constant iar acesta pare sa-si fi imbunatatit si mai mult serviciul. Dupa ce a reusit sa depaseasca recordul lui Goran Ivanisevic si sa devina tenismenul cu cei mai multi asi din istoria tenisului masculin, Ivo promite sa evolueze macar inca un an la cel mai inalt nivel. Suprafata foarte rapida ii convine acestuia de minune iar asta se vede din serviciile castigatoare reusite de acesta in doar 2 partide, 27 de asi.

Ivo Karlovic vs Ernests Gulbis

De partea cealalta a fileului se va afla vineri tenismenul leton Ernests Gulbis. In varsta de 27 de ani, Gulbis a fost privit multi ani ca o mare speranta a tenisului mondial si ca un mare talent insa acesta si-a irosit in mare parte talentul. Cea mai buna clasare reusita pana acum de Ernests Gulbis este pozitia a-10a atinsa in anul 20014 insa tenismenul leton nu a petrecut mult timp pe un loc atat de inalt in clasament. Principalul defect al letonului este inconstanta iar asta rezulta din rezultatele acestuia, 12 victorii si nu mai putin de 23 de infrangeri pentru anul 2015. In primele doua partide disputate la Vienna, Ernests Gulbis a trecut de Lucas Miedler si John Isner, ambele dueluri in 3 seturi. Letonul a avut asadar un adversar cu un joc similar lui Karlovic in persoana lui Isner insa, tenismenul american a facut foarte multe greseli iar serviciul nu i-a mers cum si-ar fi dorit. Statistica lui Gulbis pe hard indoor indica un procent de reusita de 63% astfel incat acesta se simte foarte bine la Vienna.

Cei doi tenismeni s-au mai intalnit pana acum o singura data in anul 2010 cand Ernests Gulbis se impunea la Delray Beach in 2 seturi. Dupa parerea mea Ivo Karlovic traverseaza unul dintre cele mai bune momente din cariera sa iar tenisul sau a atins un nivel foarte ridicat. Nu cred ca exagerez cand spun ca Ivo isi poate trece in palmares cel de-al 7-lea titlu in proba de simplu. Gulbis a reusit sa produca surpriza eliminandu-l pe John Isner dar adversarul sau de vineri este un jucator aflat intr-o forma mai buna. Dupa parerea mea sunt sanse mari sa vedem un meci de 3 seturi iar favoritul meu pentru biletul zilei este Ivo Karlovic.

Pronostic Ivo Karlovic vs Ernests Gulbis: Ernests Gulbis +1.5 seturi handicap @ 1.56 la Unibet.

Pronostic mai mare Ivo Karlovic vs Ernests Gulbis: Peste 25.5 game-uri @ 1.74 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 41W – 24L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Ivo Karlovic vs Ernests Gulbis – Unibet.

Ivo Karlovic vs Ernersts Gulbis