Pronosticuri tenis - Ivo Karlovic vs Andreas Seppi - Vienna


Pronosticuri tenis – Ivo Karlovic vs Andreas Seppi – Vienna

Turul intai al turneului de la Vienna ne propune luni 19 octombrie duelul, Ivo Karlovic vs Andreas Seppi care va incepe de la ora 19:35.

Inaltul si experimentatul Ivo Karlovic ocupa in acest moment pozitia 21 in clasamentul mondial. Tenismenul croat care a ajuns la 36 de ani nu a avut parte de un parcurs bun in perioada turneelor asiatice. Acesta a fost eliminat la Kuala Lumpur, Beijing si Shanghai in turul secund respectiv sferturi de finala. In 2015 Ivo Karlovic are 34 de victorii si 22 de infrangeri, acesta reusind sa devina in acest an tenismenul cu cei mai multi asi serviti in istoria circuitul ATP. Cele mai bune performante reusite de Ivo in acest an sunt sferturi de finala la Acapulco, Bucuresti, Hertogenbosch sau Kuala Lumpur, semifinala la Halle si o finala pierduta la Newport. Este o performanta in sine faptul ca tenismenul croat reuseste la 36 de ani sa se mentina pe un loc atat de inalt, pozitia 21 si acesta a declarat ca spera sa mai evolueze macar 2 ani la cel mai inalt nivel. Suprafata de hard indoor de la Vienna ii convine de minune croatului care isi poate pune in valoare serviciul foarte bun.

Ivo Karlovic vs Andreas Seppi

De partea cealalta a fileului se va afla luni italianul Andreas Seppi. Acesta este un alt tenismen foarte experimentat ajuns la varsta de 31 de ani si care ocupa in acest moment pozitia 27 in clasamentul mondial. Sportivul italian are in acest an 26 de victorii si 22 de infrangeri iar nivelul jocului sau a scazut serios fata de anii precedenti. Cele mai bune rezultate obtinute de Andreas Seppi in 2015 sunt semifinale la Hamburg si Doha, finale pierdute la Halle si Zagreb dar si un turneu Challenger cucerit in Italia la Ortisei. In cariera sa Andreas Seppi a disputat pe hard indoor 149 de partide castigand aproximativ 56 dintre acestea. Desi Seppi evolueaza cel mai bine pe zgura, jocul sau se poate adapta si pe hard avand rezultate destul de bune. Ultima perioada n-a fost prea fericita pentru italian in turneele asiatice unde acesta a fost eliminat in turul intai atat la Shanghai cat si la Beijing.

Cei doi tenismeni au la activ doua intalniri directe iar scorul este egal, 1-1. Ultima disputa directa a avut loc in 2008 la Nottingham cand s-a impus Karlovic cu 2-1 la seturi. In opinia mea jucatorul favorizat de aceasta suprafata foarte rapide este Ivo Karlovic si ma astept ca acesta sa se califice in turul secund. Totusi nu cred ca tenismenul croat va avea o partida usoara si probabil ca vom vedea si un set decisiv in duelul de luni. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Ivo Karlovic castiga.

Pronostic Ivo Karlovic vs Andreas Seppi: Ivo Karlovic castiga @ 1.56 la Unibet.

Pronostic mai mare Ivo Karlovic vs Andreas Seppi: Peste 25.5 game-uri @ 1.84 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 28W – 18L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Ivo Karlovic vs Andreas Seppi – Unibet.

Ivo Karlovic vs Andreas Seppi