Pronosticuri tenis - Ivan Dodig vs Juan Monaco - Miami


Pronosticuri tenis – Ivan Dodig vs Juan Monaco – Miami

Turul intai al turneului de la Miami ne propune pentru miercuri 23 martie duelul, Ivan Dodig vs Juan Monaco, care va incepe de la orele 23:00.

Croatul Ivan Dodig a ajuns la varsta de 31 ani insa se mentine in continuare intr-o forma foarte buna. Ivan se claseaza in acest moment pe pozitia 75 in clasamentul ATP coborand cateva pozitii dupa un inceput de an 2016 nu tocmai fericit. Tenismenul croat si-a inceput noul sezon cu turneul de la Brisbane unde a fost infrant in turul secund de Milos Raonic pentru a pierde mai apoi o finala Challenger la Canberra tot pe teritoriul Australiei, unde a fost invins de italianul Paolo Lorenzi. Singurele performante bune reusite asadar de Dodig in acest nou sezon au venit in turnee Challenger, ultimul dintre ele fiind cel de la Irving din Statele Unite unde a fost eliminat in semifinale de ibericul Marcel Granollers. Cea mai buna clasare de pana acum a croatului este pozitia 29 atinsa in anul 2013 iar acesta detine in palmares un singur titlu la simplu cucerit in 2011 la Zagreb si 4 titluri castigate in proba de dublu.

Ivan Dodig vs Juan Monaco

sursa foto: sport.co.uk

Adversarul de miercuri al croatului este argentinianul Juan Monaco. In varsta de 32 de ani, acesta revine in circuit dupa cateva probleme medicale serioase care l-au tinut departe de terenul de tenis pentru aproximativ 6 luni de zile. Dupa revenire Juan a participat la Buenos Aires in tara sa natala unde a fost eliminat de bunul sau prieten, Rafael Nadal, in 2 seturi scor 6-4, 6-4. Ultimul turneu la care a participat sportivul argentinian este cel de la Indian Wells unde a fost invins de experimentatul Michael Berrer inca din primul tur. Argentinianul ocupa in acest moment pozitia 108 in clasamentul mondial insa este de asteptat ca acesta sa revina in top 50 odata cu reinceperea sezonului de zgura, suprafata preferata a lui Monaco. Cea mai buna clasare din cariera sportivului de 32 ani este pozitia a-10a atinsa in anul 2010 si detine in palmares 8 titluri cucerite in proba de simplu si 3 in proba de dublu.

Cei doi tenismeni s-au mai intalnit pana acum doar o singura data, mai precis in anul 2011 la Tokyo cand reusea sa se impuna Dodig cu 2-1 la seturi. Niciunul dintre cei doi sportivi nu traverseaza o perioada buna. Dodig nu reuseste rezultate bune nici in turnee Challenger in timp ce Monaco revine dupa o lunga perioada de indisponibilitate. Ma astept totusi la o partida echilibrata si cred ca Monaco va reusi sa castige macar un set in aceasta disputa. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Juan Monaco +1.5 seturi handicap.

Pronostic Ivan Dodig vs Juan Monaco: Juan Monaco +1.5 seturi handicap @ 1.56 la Unibet.

Pronostic mai mare Ivan Dodig vs Juan Monaco: Peste 22.5 game-uri @ 1.77 la Unibet.

Statistica Stefan in luna martie: 12W – 9L.

Oferta online de pariuri la UNIBET pentru duelul Ivan Dodig vs Juan Monaco:

Ivan Dodig vs Juan Monaco