Pronosticuri tenis - Ivan Dodig vs Feliciano Lopez - Barcelona Open


Pronosticuri tenis – Ivan Dodig vs Feliciano Lopez – Barcelona Open

Turul secund al Open-ului de la Barcelona ne propune pentru miercuri confruntarea, Ivan Dodig vs Feliciano Lopez.

Croatul Ivan Dodig a ajuns la 31 de ani si a vazut cam tot ce se poate vedea in tenis, avand in vedere ca este si un excelent jucator de dublu, facand pereche cu Marcelo Melo. Dodig ocupa in acest moment pozitia 79 in clasamentul mondial iar rezultatele sale in circuitul ATP nu au mai fost cele scontate in ultima vreme iar de aici si coborarea in clasament. Prezenta lui Dodig la Barcelona surprinde in mare masura deoarece acesta prefera sa evolueze pe suprafete rapide unde poate inchide punctele devreme cu servici-vole. Pe zgura, tenismenul croat in varsta de 31 de ani, are un procent de reusita de 53%, asemanator celui de pe hard insa cu un numar de partide mult mai mic disputate. In turul intai, Ivan a reusit sa treaca de Pedro Cachin la capatul unui meci maraton de 3 seturi. Acesta a reusit cea mai buna clasare din cariera in anul 2013, pozitia 29 in clasamentul mondial iar lovitura sa de baza este voleul.

Ivan Dodig vs Feliciano Lopez

sursa foto: livetennis.com

Feliciano Lopez este si el un specialist al zgurii ca majoritatea tenismenilor iberici. Acesta a ajuns la 34 de ani si culmea, pare sa-si fi gasit in ultimul an si jumatate cea mai buna forma. Ibericul ocupa in acest moment pozitia 23 in clasamentul mondial si este cotat cu sansa a-7a la castigarea trofeului in aceasta editie. Lopez a reusit in 2016 sa atinga faza semifinalelor la doua turnee, Dubai si Houston. Acesta a participat ultima oara la Monte Carlo unde a fost invins de belgianul David Goffin inca din turul intai. Feliciano a crescut pe zgura insa acesta poate evolua foarte bine si pe suprafetele rapide datorita serviciului sau redutabil si a jocului variat care contine si urcari dese la fileu. Lopez este si un excelent jucator de dublu facand pereche in aceasta saptamana cu Marc Lopez in proba de dublu.

Cei doi tenismeni s-au mai intalnit pana acum de 4 ori iar scorul este egal, 2-2. Ultima intalnire directa a avut loc la US Open in anul 2014 cand Feliciano se retragea in setul decisiv dupa un meci maraton. Pe zgura conduce clar Dodig cu 2-0 si ma astept ca acesta sa-i pune probleme spaniolului si in meciul de miercuri. Chiar daca Ivan a avut probleme cu Pedro Cachin, consider ca sportivul croat are armele necesare pentru a castiga minim un set in aceasta confruntare. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Ivan Dodig +1.5 seturi handicap.

Pronostic Ivan Dodig vs Feliciano Lopez: Dodig +1.5 seturi handicap @ 1.56 la Unibet.

Pronostic mai mare Ivan Dodig vs Feliciano Lopez: Peste 22.5 game-uri @ 1.85 la Unibet.

Statistica Stefan in luna aprilie: 15W – 14L.

Oferta online de pariuri la UNIBET pentru duelul – Ivan Dodig vs Feliciano Lopez:

Ivan Dodig vs Feliciano Lopez