Pronosticuri tenis - Illya Marchenko vs Federico Delbonis - Bucuresti Open


Pronosticuri tenis – Illya Marchenko vs Federico Delbonis – Bucuresti Open

Confruntarea, Illya Marchenko vs Federico Delbonis, care conteaza pentru accederea in turul 3 al Open-ului de la Bucuresti, se va disputa joi 21 aprilie.

Illya Marchenko este un tenismen ucrainean in varsta de 28 de ani care a obtinut rezultate foarte bune la juniori dar care nu a facut si pasul cel mare spre top 50 ATP. Illya ocupa in acest moment doar pozitia 70 in clasamentul mondial iar ucraineanul isi disputa majoritatea partidelor in circuitul Challenger. Acesta a reusit in 2016 un sfert de finala la Acapulco si o surprinzatoare semifinala la Doha unde a fost invins de catre Rafael Nadal cu 6-3, 6-4. Inaintea acestui turneu, Marchenko a participat la Miami unde a fost invins de catre Adrian Mannarino in 3 seturi. In turul intai de la Bucuresti, Illya a trecut greu de israelianul Dudi Sela cu 6-4 in setul decisiv. Trebuie mentionat faptul ca Illya Marchenko nu este un tenismen de zgura, acesta preferand suprafetele rapide pe care poate sa-si puna in valoare serviciul foarte bun si forehand-ul puternic. Pe zgura ucraineanul are un procent de reusita de doar 46%.

Illya Marchenko vs Federico Delbonis

sursa foto: tennishow.com

De cealalta parte a fileului se va afla joi un tenismen tipic de zgura, argentinianul Federico Delbonis. Acesta prefera aceasta suprafata ca majoritatea sud-americanilor si a obtinut cele mai multe victorii ale carierei pe zgura. In varsta de 25 de ani, Delbonis ocupa in acest moment pozitia 40 in clasamentul mondial dar sunt sanse bune ca acesta sa mai urce cateva pozitii odata cu inceperea turneelor de zgura. Inaintea Open-ului de la Bucuresti, Delbonis a participat la Monte Carlo unde a fost infrant de spaniolul Fernando Verdasco inca din turul intai. Pe zgura, Federico a reusit sa castige in cariera sa  248 de partide din 347 disputate, ceea ce inseamna un procent de aproximativ 64%. Atuurile argentinianului sunt forehand-ul executat cu mult top spin dar si defensiva foarte buna care pe zgura il ajuta mult.

Federico Delbonis si Illya Marchenko s-au mai intalnit pana acum doar o singura data, in urma cu 7 ani de zile. Acea intalnire avea loc la Napoli intr-un turneu Challenger iar atunci argentinianul castiga cu 6-3, 6-4. Dupa parerea mea, disputa de joi are un favorit cert, iar acela este Federico Delbonis. Illya Marchenko traverseaza un moment bun al carierei insa nu cred ca are armele necesare de a-l elimina pe Delbonis. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Federico Delbonis castiga 2-0.

Pronostic Illya Marchenko vs Federico Delbonis: Delbonis castiga 2-0 @ 1.52 la Unibet.

Pronostic mai mare Illya Marchenko vs Federico Delbonis: Sub 20.5 game-uri @ 2.00 la Unibet.

Statistisca Stefan in luna aprilie: 16W – 14L.

Oferta online de pariuri la UNIBET pentru duelul – Illya Marchenko vs Federico Delbonis:

Illya Marchenko vs Federico Delbonis