Pronosticuri tenis - Gilles Muller vs Fabio Fognini - Australian Open


Pronosticuri tenis – Gilles Muller vs Fabio Fognini – Australian Open

Turul intai al turneului de Grand Slam de la Melbourne ne propune pentru marti dimineata duelul, Gilles Muller vs Fabio Fognini, care va incepe de la ora 02:00.

Gilles Muller este un tenismen luxemburghez in varsta de 32 de ani si care ocupa in acest moment pozitia 38 in clasamentul mondial. Muller a incheiat sezonul precedent cu o statistica de 36 de victorii si 25 de infrangeri iar cele mai bune rezultate ale sale au venit pe hard, 20 de victorii si 14 infrangeri. Muller a inceput sezonul 2016 la Chennai in India unde a fost infrant in turul secund de catre Thomas Fabbiano cu 2-0 la seturi pentru ca mai apoi sa atinga la Sydney faza semifinalelor fiind infrant de Grigor Dimitrov. La prezenta anterioara la Melbourne, tenismenul luxemburghez a reusit sa ajunga pana in turul al-4lea fiind atunci invins de liderul mondial Novak Djokovic. Cea mai buna clasare de pana acum a lui Muller este 34 atinsa anul trecut iar lovitura sa de baza este serviciul.

Gilles Muller vs Fabio Fognini

Fabio Fognini ocupa in acest moment pozitia 23 in clasamentul ATP si vine dupa un sezon 2015 bun. Italianul in varsta de 28 de ani a reusit in 2015 sa obtina 32 de victorii si 29 de infrangeri iar cele mai bune rezultate ale sale au venit pe zgura, suprafata sa preferata, 20 de victorii si 12 infrangeri. Fabio si-a inceput noul sezon la Auckland unde i-a invins pe Joao Sousa si Thiemo de Bakker pentru a pierde in sferturi la Jo-Wilfried Tsonga cu 7-5, 7-6. La precenta participare la Melbourne, Fabio Fognini reusea contra-performanta de a fi eliminat inca din primul tur de catre Alejandro Gonzalez. Cea mai buna clasare din cariera lui Fognini este pozitia a-13a atinsa in anul 2014 iar italianul exceleaza la deplasarea in timp ce lovitura sa de baza este forehand-ul.

Cei doi tenismeni se vor intalni marti pentru prima oara astfel incat confruntarea devine si mai interesanta. Gilles Muller este dependent de serviciu in timp ce Fognini are un joc excelent din spatele liniei de fund si se deplaseaza excelent in teren. Cel mai probabil vom vedea multe urcari la fileu pentru Muller si multe incercari de passing pentru italian. Pronosticul meu pentru biletul zilei de marti este Fabio Fognini +1.5 seturi handicap.

Pronostic Gilles Muller vs Fabio Fognini: Fabio Fognini +1.5 seturi handicap @ 1.58 la Unibet.

Pronostic mai mare Gilles Muller vs Fabio Fognini: Fabio Fognini castiga @ 2.07 la Unibet.

Statistica Stefan in luna ianuarie: 23W – 14L (14W – 13L decembrie).

Puteti paria online la partida Gilles Muller vs Fabio Fognini la Unibet cu urmatoarele cote:

Gilles Muller vs Fabio Fognini