Pronosticuri tenis - Garcia Lopez vs Jiri Vesely - Marrakech


Pronosticuri tenis – Garcia Lopez vs Jiri Vesely – Marrakech

Sferturile de finala ale turneului de la Marrakech ne propun pentru vineri 8 aprilie confruntarea, Garcia Lopez vs Jiri Vesely, care va incepe de la ora 17:00.

Tenismenul iberic Guillermo Garcia Lopez, ocupa in acest moment pozitia 38 in clasamentul mondial. Ajuns la 32 de ani, acesta reuseste sa arate in continuare un tenis bun iar in 2016 a reusit doua sferturi de finala la Chennai si Sofia si un tur 3 la Melbourne. Pentru a ajunge in aceasta faza a competitiei, Garcia a fost nevoit sa treaca de compatriotul sau, Nicolas Almagro, duel castigat in 3 seturi. Cele mai bune rezultate ale carierei pentru iberic au venit pe zgura unde acesta are un procent de reusita de aproximativ 58%. Cea mai inalta clasare reusita de acesta in cariera este pozitia 23 atinsa in anul 2011 iar acesta detine in palmares 5 titluri ATP. Guillermo prefera sa evoleuze pe zgura iar lovitura sa de baza este backhand-ul cross.

Garcia Lopez vs Vesely

sursa foto: tennisviewmag.com

Adversarul spaniolului in duelul de vineri este sportivul ceh, Jiri Vesely. La doar 22 de ani, Vesely are in continuare o marja de progres foarte mare insa rezultatele sale nu confirma iar acesta se claseaza in acest moment pe locul 55 in lume. In 2016 tenismenul ceh a reusit contraperformanta de a fi eliminat inca din primul tur sau turul secund la toate turneele, astfel incat performanta din aceasta saptamana vine in premiera in acest an. Pentru a ajunge in sferturi Jiri Vesely a trecut pe rand de Inigo Cervantes si Nikola Mektic, in duelul din urma avand nevoie de tie-break in setul decisiv. Cele mai bune rezultate ale carierei lui Vesely au venit pe zgura unde acesta are un procent de reusita de 68%. Cehul detine in palmares un singur titlu ATP iar cea mai inalta pozitie atinsa de acesta este pozitia 35 atinsa in 2015.

Cei doi tenismeni se vor intalni vineri pentru a-5a oara astfel incat nu mai exista secrete in jocul celor doi. Guillermo Garcia conduce in aceste intalniri directe cu scorul de 3-1. Spaniolul a aratat un tenis bun in meciurile anterioare, reusind o partida mare cu Nicolas Almagro unde a revenit de la 1-6 in primul set. Dupa parerea mea Garcia Lopez are prima sansa in acest duel iar partida lui Vesely de ieri terminata dupa aproape 3 ore de lupta cu Mektic isi poate spune cuvantul. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Garcia Lopez castiga.

Pronostic Garcia Lopez vs Jiri Vesely: Garcia Lopez castiga @ 1.48 la Unibet.

Pronostic mai mare Garcia Lopez vs Jiri Vesely: Garcia Lopez castiga 2-0 @ 2.33 la Unibet.

Statistica Stefan in luna aprilie: 0W – 2L (22W – 16L martie).

Oferta online de pariuri la UNIBET pentru duelul – Garcia Lopez vs Jiri Vesely:

Garcia Lopez vs Jiri Vesely