Pronosticuri tenis - Fernando Verdasco vs Denis Kudla - Stockolm


Pronosticuri tenis – Fernando Verdasco vs Denis Kudla – Stockolm

Turul intai la turneului de la Stockolm ne propune luni 19 octombrie duelul, Fernando Verdasco vs Denis Kudla care va incepe de la ora 20:35.

Tenismenul spaniol Fernando Verdasco a ajuns la 31 de ani si ocupa in acest moment pozitia 42 in clasamentul ATP. Anul 2015 nu este printre cei mai buni ai lui Verdasco iar statistica acestuia indica 23 de victorii si 23 de infrangeri. Cele mai bune performante reusite de Verdasco in acest an sunt doar doua semifinale la Houston si Quito, ambele pe zgura. La majoritatea turneelor tenismenul spaniol a fost eliminat inca din turul secund sau al-3lea. Ultimul turneu la care a participat Fernando Verdasco este cel de la Shanghai unde acesta a fost invins de catre australianul Bernard Tomic cu scorul de 2-0 la seturi. Pe aceasta suprafata de hard indoor Verdasco a disputat in cariera sa 104 partide si are un procentaj de reusita de 54%. Spanilul are in palmares 6 titluri la simplu si 7 la dublu iar cea mai inalta pozitie ocupata de acesta este pozitia a-7a atinsa in anul 2009.

Fernando Verdasco vs Denis Kudla

Adversarul spaniolului este un tanar tenismen american, Denis Kudla. In varsta de doar 23 de ani Kudla promite foarte mult si este considerat un talent foarte mare insa acesta a confirmat rareori si nu a fost constant. In acest moment Denis Kudla ocupa pozitia 65 in clasamentul mondial si vine dupa un turneu Challenger disputat in tara sa natala la Sacramento unde a fost eliminat in semifinale. Statistica americanului in acest an indica 48 de victorii si 26 de infrangeri insa multe dintre aceste victorii au venit in turnee Challenger. Cele mai bune performante obtinute de Kudla in 2015 sunt un tur 4 la Wimbledon, o semifinala la Atlanta dar si un turneu Challenger castigat in Marea Britanie. Aceasta suprafata de hard indoor ii convine mult mai mult americanului care are un procent de reusita de 64 la suta pe aceasta suprafata. Cea mai inalta pozitie ocupata de american este chiar pozitia pe care acesta o ocupa la acest moment, 65.

Cei doi tenismeni se vor intalni luni pentru prima oara. Fernando Verdasco are un an 2015 nu tocmai fericit coborand cateva locuri in clasament si avand rezultate dezamagitoare. In schimb adversarul sau, americanul Denis Kudla traverseaza un an bun in care a reusit sa urce pozitii bune in clasament si sa obtina cateva rezultate foarte bune. Suprafata hard indoor il avantajeaza pe american si ma astept ca acesta sa-i faca viata grea spaniolului in duelul de luni. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Denis Kudla +1.5 seturi.

Pronostic Fernando Verdasco vs Denis Kudla: Denis Kudla castiga minim un set @ 1.52 la Unibet.

Pronostic mai mare Fernando Verdasco vs Denis Kudla: Peste 22.5 game-uri @ 1.84 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 28W – 18L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Fernando Verdasco vs Denis Kudla – Unibet.

Fernando Verdasco vs Denis Kudla