Pronosticuri tenis - Facundo Bagnis vs Evgeny Donskou - Barcelona


Pronosticuri tenis – Facundo Bagnis vs Evgeny Donskou – Barcelona

Turneul de la Barcelona incepe luni iar turul intai ne propune duelul, Facundo Bagnis vs Evgeny Donskoy.

Facundo Bagnis este un tenismen argentinian in varsta de 26 de ani si reprezinta o figura mai putin cunoscuta celor ce nu urmaresc si turneele Challenger. Tenismenul din Argentina este un specialist al zgurii avand in vedere ca in toata cariera sa, acesta a disputat doar 39 de partide pe hard si nu mai putin de 535 pe zgura. Facundo ocupa in acest moment pozitia 89 in clasamentul mondial iar urcarea sa din 2016 se datoreaza unor rezultate foarte bune obtinute pe zgura. In lunile precedente, Bagnis a reusit sa castige nu mai putin de 3 titluri, la Rio de Janeiro, Buenos Aires si Santiago, toate Challenger-uri. Pe zgura, argentinianul are un procent de reusita de aproximativ 61% iar acesta are ca lovitura de baza forehand-ul.

Facundo Bagnis vs Evgeny Donskoy

sursa foto: goalzz.com

Adversarul argentinianului pentru duelul de luni este Evgeny Donskoy, un sportiv rus. Acesta ocupa in acest moment pozitia 66 in clasamentul mondial si multi se asteptau ca rusul sa urce mult mai mult in clasament dupa cateva prestatii excelente in turneul de la Moscova din finalul anului precedent. Donskoy a implinit 25 de ani astfel incat nu mai este la prima tinerete si ar cam fi timpul sa urce in clasament deoarece timpul trece. Evgeny prefera sa evolueze hard acolo unde are cel mai mare procent de reusita, aproximativ 62% in timp ce pe zgura acesta a castigat doar 56% dintre partidele disputate. In 2016 rusul a reusit intr-un Challenger din Israel unde l-a invins in ultima faza a competitiei pe lituanianul Ricardas Berankis.

Cei doi tenismeni se vor intalni luni pentru prima oara si la prima vedere pare a fi un duel foarte interesant. Facundo Bagnis traverseaza cea mai buna perioada a carierei in ciuda faptului ca succesele sale au venit in turnee Challenger, in timp ce Donskoy este un sportiv talentat dar care prefera suprafetele rapide. Dupa parerea mea, argentinianul este favoritul cert al acestui duel si ma astept ca acesta sa acceada in turul secund. Pronosticul meu pentru biletul zilei de luni este Facundo Bagnis castiga.

Pronostic Facundo Bagnis vs Evgeny Donskoy: Facundo Bagnis castiga @ 1.52 la Unibet.

Pronostic mai mare Facundo Bagnis vs Evgeny Donskoy: Peste 21.5 game-uri in meci @ 1.77 la Unibet.

Statistica Stefan in luna aprilie: 9W – 11L.

Oferta online de pariuri la UNIBET pentru confruntarea – Facundo Bagnis vs Evgeny Donskoy:

Facundo Bagnis vs Evgeny Donskoy