Pronosticuri tenis - Ernests Gulbis vs Steve Johnson - Vienna


Pronosticuri tenis – Ernests Gulbis vs Steve Johnson – Vienna

Prima semifinala a turneului de la Vienna ne propune pentru sambata 24 octombrie duelul, Ernests Gulbis vs Steve Johnson, care va incepe de la ora 11:00.

Letonul Ernests Gulbis a reusit parca de nicaieri sa produca un tenis excelent in aceasta saptamana la Vienna. Dupa un an absolut dezastruos in care a obtinut doar 13 victorii si 23 de infrangeri, Ernests ajunge in semifinale la Vienna. Pentru a atinge aceasta faza a turneului, Gulbis a fost nevoit sa treaca pe rand de Lucas Miedler, John Isner si Ivo Karlovic. Cele doua prestatii ale tenismenului leton cu Isner si Karlovic au fost extraordinare, acesta reusind sa invinga doi tenismeni redutabili pe acest tip de suprafata. Procentul de reusita al letonului pe hard indoor s-a imbunatatit si mai mult dupa aceasta serie de victorii si a ajuns la 63%. Putini se asteptau ca Ernests Gulbis sa ajunga pana in aceasta faza a competitiei avand in vedere ca la finalul lunii septembrie tenismenul de 27 de ani ajungea la 6 partide fara victorie. Cea mai buna clasare reusita pana acum de Gulbis este pozitia a-10a atinsa in anul 2014 iar suprafetele sale preferate de joc sunt cele rapide. Armele sportivului de 27 de ani sunt forehand-ul si serviciul excelent care in aceasta saptamana l-a salvat in nenumarate randuri.

Ernests Gulbis vs Steve Johnson

Adversarul letonului este tenismenul american Steve Johnson. Acesta in varsta de 25 de ani reuseste si el un parcurs excelent la Vienna pe suprafata sa preferata. Statistica lui Johnson indica pentru acest an 34 de victorii si 27 de infrangeri, rezultate care i-au permis acestuia sa se claseze pe pozitia 47 in acest moment. Procentul de reusita pe hard indoor al tenismenului american este de 63%, cel mai mare dintre toate suprafetele de joc. Pentru a atinge aceasta faza a competitiei, Steve a trecut pe rand de Alexandr Dolgopolov, Jerzy Janowicz si Kevin Anderson. Ceea ce trebuie remarcat dupa aceste 3 partide este faptul ca Johnson nu a renuntat in niciuna dintre partide castigand partide foarte dificile si lungi. Cea mai buna clasare reusita pana acum de american este pozitia 37 atinsa in anul 2014 iar suprafetele sale preferate de joc sunt cele rapide. Armele de baza ale lui Steve Johnson sunt serviciul si forehand-ul insa numeroasele partide disputate de acesta in competitia de dublu i-au permis imbunatatirea voleului si a jocului la fileu.

Cei doi tenismeni s-au mai intalnit pana acum in circutul ATP de doua ori iar de fiecare data castigator a iesit americanul Steve Johnson. Ernests Gulbis si-a depasit conditia din ultima vreme in aceasta saptamana fiind surprinzator de constant. Nimeni nu poate contesta calitatile letonului insa putini se asteptau probabil ca Ernests Gulbis sa reuseasca sa elimine doi jucatori cu servicii impresionante. De partea cealalta, cum spuneam si un pic mai sus, Steve Johnson se afla in aceasta faza a competitiei datorita jocului sau agresiv care se preteaza excelent pe aceasta suprafata. Dupa parerea mea nu putem avea decat o partida echilibrata avand in vedere modul in care cei doi servesc astfel incat pronosticul meu pentru biletul zilei este Peste 23.5 game-uri.

Pronostic Ernests Gulbis vs Steve Johnson: Ernests Gulbis +1.5 seturi @ 1.40 la Unibet.

Pronostic mai mare Ernests Gulbis vs Steve Johnson: Steve Johnson castiga 2-1 @ 4.10 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 46W – 24L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Ernests Gulbis vs Steve Johnson – Unibet.

Ernests Gulbis vs Steve Johnson