Pronosticuri tenis - Dominic Thiem vs Robin Haase - Basel


Pronosticuri tenis – Dominic Thiem vs Robin Haase – Basel

Turul intai al turneului de la Basel ne propune pentru luni 26 octombrie duelul, Dominic Thiem vs Robin Haase care va incepe de la ora 19:50.

Austriacul Dominic Thiem este unul dintre cei mai promitatori tineri tenismeni din noul val iar spre deosebire de altii, Thiem a confirmat la cel mai inalt nivel. In acest an tenismenul de doar 22 de ani a reusit sa castige primele sale 3 titluri din cariera iar doua dintre ele au venit in turnee consecutive. Cele 3 succese ale austriacului au venit la Gstaad, Umag si Nice iar toate 3 turneele s-au disputat pe zgura, suprafata sa preferata. Statistica totala a acestui an indica pentru Dominic 35 de victorii si 27 de infrangeri iar procentul sau de reusita pe hard indoor se apropie de 47%. Daca in cariera sa Thiem are pe zgura un procent de reusita de aproximativ 72%, pe hard si iarba acesta a castigat doar 52 respectiv 33% din meciurile disputate asadar are un mare handicap. Principala problema a austriacului pe suprafetele rapide este returul cu backhand-ul deoarece Dominic executa aceasta o lovitura cu o mana si nu poate avea control la loviturile in forta ale adversarului. Cea mai buna pozitie ocupata pana acum de Thiem este pozitia a-18a atinsa in acest an.

Dominic Thiem vs Robin Haase

De partea cealalta a fileului se va afla in disputa de luni tenismenul olandez Robin Haase. Acesta a implinit 28 de ani si poate avea numeroase regrete privind rezultatele sale de pana acum. Robin Haase a fost unul dintre cei mai talentati tenismei ai generatiei sale cu numeroase rezultate insa pasul spre profesionisti nu a fost tocmai reusit. In acest moment sportivul olandez ocupa doar pozitia 56 in clasamentul mondial iar statistica sa pentru acest an indica 38 de victorii si 27 de infrangeri, dar trebuie mentionat faptul ca acesta a disputat multe partide si in turnee de tip Challenger. Pe hard indoor Robin Haase are un procent de reusita de aproximativ 60%. Ultimul turneu la care a participat olandezul este cel de la Moscova unde a fost eliminat in sferturile de finala de Philipp Kohlschreiber. Pentru a accede pe tabloul principal de la Basel, Robin Haase a fost nevoit sa-i invinga in calificari pe Adrien Bossel si Benjamin Becker si a reusit acest lucru fara sa piarda vreun set. Cea mai buna clasare a lui Haase in cariera sa este locul 33 atins in anul 2012 iar acesta poseda 2 titluri la simplu si 2 la dublu.

Dominic Thiem si Robin Haase s-au intalnit pana acum de doar 2 ori si de fiecare data a castigat Robin Haase. Ultimul duel a avut loc anul acesta in Cupa Davis cand Robin Haase castiga cu scorul de 3-0. Dupa parerea mea vom vedea luni un duel echilibrat cu 2 tenismeni specializati pe alta suprafata dar cu performante bune si pe hard. Nu cred ca Dominic Thiem va castiga usor daca o va face astfel incat pronosticul meu pentru biletul zilei este Robin Haase +1.5 seturi handicap.

Pronostic Dominic Thiem vs Robin Haase: Robin Haase +1.5 seturi handicap @ 1.55 la Unibet.

Pronostic Dominic Thiem vs Robin Haase: Robin Haase castiga 2-1 @ 5.40 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 54W – 29L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Dominic Thiem vs Robin Haase – Unibet.

Dominic Thiem vs Robin Haase