Pronosticuri tenis - Denis Kudla vs Jack Sock - Basel


Pronosticuri tenis – Denis Kudla vs Jack Sock – Basel

Duelul 100% american din turul intai de la Basel, Denis Kudla vs Jack Sock se va disputa miercuri 28 octombrie incepand cu ora 12:00.

Tenismenul american Denis Kudla in varsta de 23 de ani ocupa in acest moment pozitia 67 in clasamentul mondial. Acesta are un an 2015 destul de bun in care a reusit si cea mai buna clasare a carierei de pana acum, locul 65. Statistica generala a acestui an pentru Denis Kudla indica 49 de victorii si doar 28 de infrangeri insa trebuie mentionat si faptul ca americanul a disputat multe partide in turnee Challenger. Ultimul turneu la care a participat Denis Kudla este cel de la Stockolm unde a fost invins in primul tur de catre spaniolul Fernando Verdasco. Kudla a disputat 2 partide in calificari pentru a accede pe tabloul de la Basel insa a fost invins in cea de-a doua de catre Adrian Mannarino in 3 seturi dar a beneficiat de titlul de lucky looser fiind acceptat pe tabloul principal al competitiei. Procentul de succes al americanului pe hard indoor este de aproximativ 63% iar asta se datoreaza calitatilor acestuia precum deplasarea foarte buna in teren, serviciul foarte bun si forehand-ul in lung de linie sau cross.

Denis Kudla vs Jack Sock

Celalalt american care va intra pe teren miercuri este Jack Sock. Acesta este coleg de generatie cu adversarul sau avand tot 23 de ani si disputand multe partide impreuna. Anul 2015 i-a adus lui Jack Sock rezultate destul de bine iar acesta ocupa in acest moment pozitia 29 in clasamentul mondial. Ultimul turneu a fost incununat de succes pentru Sock care a reusit la Stockolm sa atinga ultimul act al competitiei dupa cateva victorii impresionante cu Gasquet, Simon sau Verdasco, insa a fost infrant in finala De Tomas Berdych cu scorul de 7-6, 6-2. Statistica acestui an indica pentru Jack Sock 32 de victorii si 16 infrangeri iar procentul sau de reusita pe hard indoor in cariera este de aproximativ 55%. Jack Sock si-a crescut mult nivelul jocului devenind mai constant si mai solid in evolutii. Cea mai buna clasare reusita pana acum de american este pozitia 27 atinsa anul acesta iar Sock detine in palmares un singur titlu cucerit in 2015 la Houston.

Dupa cum spuneam si ceva mai sus, Jack Sock si Denis Kudla fac parte din aceeasi generatie iar cei doi s-au intalnit pana acum de nu mai putin de 6 ori, scorul fiind echilibrat 3-3. Primele 3 dueluri au fost castigate de Jack Sock in timp ce partidele mai recente au fost castigate de Denis Kudla. Ultima partida directa s-a disputat anul acesta la Atlanta cand Kudla s-a impus cu 7-6, 6-3. Ambii tenismeni evolueaza foarte bine pe acest tip de suprafata insa Kudla are un avantaj fiind mai agresiv in joc. Dupa parerea mea Sock traverseaza o perioada mai buna a carierei insa Denis Kudla ii poate pune din nou probleme ca in ultimele partide directe. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Denis Kudla +1.5 seturi handicap.

Pronostic Denis Kudla vs Jack Sock: Denis Kudla +1.5 seturi handicap @ 1.79 la Unibet.

Pronostic mai mare Denis Kudla vs Jack Sock: Denis Kudla castiga 2-1 @ 6.75 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 56W – 30L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Denis Kudla vs Jack Sock – Unibet.

Denis Kudla vs Jack Sock