Pronosticuri tenis - David Goffin vs Andy Murray - Paris


Pronosticuri tenis – David Goffin vs Andy Murray – Paris

Turul secund al turneului indoor de la Paris ne propune pentru joi 5 noiembrie duelul, David Goffin vs Andy Murray care va incepe de la ora 11:35.

Belgianul David Goffin ocupa in acest moment pozitia a-16a in clasamentul mondial si are parte de un an 2015 destul de bun. Tanarul tenismen belgian in varsta de 24 de ani a participat inaintea acestui turneu la Basel unde a fost infrant de catre elvetianul Roger Federer in minimum de seturi in sferturi de finala. Statistica lui David Goffin indica in acest an 38 de victorii si 23 de infrangeri iar aceste rezultate l-au propulsat pe agilul belgian pe locul al-16lea. Pe hard indoor Goffin are un procent de reusita de 69%. In primul tur David Goffin l-a invins pe Dusan Lajovic cu un dublu 6-2 iar evolutia acestuia a fost impresionanta. In acest duel cu Lajovic, David Goffin a reusit sa castige 83% din punctele disputate cu primul serviciu in ciuda faptului ca aceste nu are un serviciu foarte puternic. Cea mai buna pozitie ocupata de Goffin in cariera sa este pozitia a-14a atinsa anul acesta iar suprafata sa preferata de joc este hard-ul.

David Goffin vs Andy Murray

De partea cealalta a fileului se va afla joi britanicul Andy Murray. Tenismenul in varsta de 28 de ani are un alt an foarte bun iar acesta ocupa pozitia a-3a in clasamentul mondial dupa Novak Djokovic si Roger Federer. Murray se pregateste la Paris pentru Turneul Campionilor care va incepe in aproximativ 2 saptamani, acesta fiind unul dintre favoritii principali la castigarea trofeului la Londra. Statistica generala a britanicului in acest an indica 68 de victorii si doar 12 infrangeri iar pe hard indoor acesta are un procent de reusita de aproximativ 79%. Acest procent de succes foarte ridicat se datoreaza deplasarii extraordinare in teren a britanicului si a defensivei de care acesta este capabil. Andy Murray a trecut in primul tur de la Paris de Borna Coric cu o victorie categorica scor 6-1, 6-2. Andy are in palmares 35 de titluri in proba de simplu iar suprafata sa preferata de joc este hard-ul.

David Goffin si Andy Murray s-au intalnit pana acum de doua ori iar scorul confruntarilor directe este 1-1 insa trebuie mentionat ca intr-una dintre partida britanicul a abandonat. Singurul duel incheiat pe teren a fost adjudecat de Murray, acesta castigand in 3 seturi la Wimbledon. David Goffin este un tenismen foarte talentat care exceleaza la deplasarea in teren si jocul pe contre, insa adversarul de joi nu cred ca ii convine prea mult. Andy Murray are toate armele pentru a trece de Goffin fara mari emotii si consider ca britanicul se va impune in minimum de seturi. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Andy Murray castiga 2-0.

Pronostic David Goffin vs Andy Murray: Andy Murray castiga 2-0 @ 1.48 la Unibet.

Pronostic mai mare David Goffin vs Andy Murray: Sub 20.5 game-uri @ 1.89 la Unibet.

Statistica Stefan in luna noiembrie: 1W – 2L (70W – 37L octombrie).

Oferta online de pariuri – David Goffin vs Andy Murray – Unibet.

David Goffin vs Andy Murray