Pronosticuri tenis - Daniel Brands vs Vasek Pospisil - Valencia


Pronosticuri tenis – Daniel Brands vs Vasek Pospisil – Valencia

Sfertul de finala, Daniel Brands vs Vasek Pospisil din cadrul Open-ului de la Valencia se va disputa vineri 30 octombrie incepand cu ora 14:00.

Germanul Daniel Brands ocupa in acest moment doar pozitia 170 in clasamentul mondial si incearca sa revina in top 100 ATP. Tenismenul in varsta de 28 de ani a fost chinuit de probleme medicale in ultimii ani iar anul 2015 reprezinta revenirea sa spre top. Statistica generala a germanului pentru acest an indica 56 de victorii si doar 25 de infrangeri insa marea majoritatea a acestor victorii au venit in clasamentul mondial. Datorita clasamentului foarte slab, Daniel Brands a fost nevoit sa dispute 3 partide in calificarile de la Valencia iar acesta i-a invins pe Zapata Miralles, Thanasi Kokkinakis si Albert Montanes. In primul tur de la Valencia, Brands a intalnit un alt australian, pe Nick Kyrgios de care a dispus in 3 seturi la capatul unui meci de mare lupta iar in turul secund tenismenul german l-a intalnit din nou pe Albert Montanes care a beneficiat de titlul de lucky looser insa din nou Brands a castigat si mai clar, 6-2, 6-2. Procentul de reusita al lui Daniel pe hard indoor este de aproximativ 59% iar suprafetele sale preferate sunt cele rapide deoarece isi poate pune in valoare serviciul redutabil.

Daniel Brands vs Vasek Pospisil

De partea cealalta a fileului se va afla vineri canadianul Vasek Pospisil. In varsta de 25 de ani, Vasek Pospisil ocupa in acest moment pozitia 43 in clasamentul mondial si are un an 2015 destul de bun mai ales ca Pospisil a suferit si cateva probleme medicale. Tenismenul canadian a reusit sa obtina in acest an 30 de victorii si 24 de infrangeri iar statistica sa pe hard indoor se apropie de 62%. Pentru a ajunge in acest sfert de finala Vasek Pospisil a fost nevoit sa treaca de Santiago Giraldo si Aljaz Bedene, fara sa piarda vreun set. Canadianul este un tenismen redutabil si in proba de dublu unde alaturi de Jack Sock a reusit sa obtina 5 titluri dintre care 2 in acest an. Loviturile de baza ale lui Pospisil sunt serviciul si forehand-ul iar jocul sau agresiv se preteaza excelent pe acest tip de suprafata. Tenismenul de 25 de ani prefera suprafetele rapide de joc iar cea mai buna clasare din cariera sa este pozitia 25 atinsa in anul 2014.

Cei doi tenismeni s-au mai intalnit pana acum doar o singura data, in anul 2014 la Vienna cand s-a impus Vasek Pospisil la capatul unui meci de 3 seturi. Dupa parerea mea si in sfertul de finala de vineri vom vedea o confruntare echilibrata si ma astept ca partida sa ajunga in setul decisiv. Atat Daniel Brands cat si Vasek Pospisil sunt redutabili pe propriul serviciu astfel incat pronosticul meu pentru biletul zilei de vineri este Peste 22.5 game-uri in meci.

Pronostic Daniel Brands vs Vasek Pospisil: Peste 22.5 game-uri @ 1.71 la Unibet.

Pronostic mai mare Daniel Brands vs Vasek Pospisil: Vasek Pospisil castiga 2-1 @ 3.95 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 63W – 35L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Daniel Brands vs Vasek Pospisil – Unibet.

Daniel Brands vs Vasek Pospisil