Pronosticuri tenis - Damir Dzumhur vs Milos Raonic - Monte Carlo


Pronosticuri tenis – Damir Dzumhur vs Milos Raonic – Monte Carlo

Turul al-3lea al turneului de la Monte Carlo ne propune pentru joi 14 aprilie confruntarea, Damir Dzumhur vs Milos Raonic.

Damir Dzumhur este un tenismen bosniac in varsta de 23 de ani care traverseaza o forma excelenta si care se afla intr-o continua ascensiune. Daca la inceputul anului bosniacul era un n0-name pentru majoritatea celor care urmaresc doar turneele mari de tenis, in acest moment acesta si-a facut un nume. Damir ocupa momentan pozitia 99 in clasamentul mondial si va urca cu siguranta pozitii bune dupa parcursul bun din aceasta saptamana. Pentru a ajunge in turul al-3lea, Dzumhur a trecut de calificari si apoi i-a intalnit pe Robin Haase si Tomas Berdych. Daca nu ar fi existat eliminarea lui Novak Djokovic probabil am fi putut afirma ca Dzumhur a produs surpriza turneului eliminandu-l pe Berdych in 3 seturi. Damir prefera sa evolueze pe zgura acolo unde a obtinut cele mai multe victorii ale carierei si unde are un procent de reusita de aproximativ 69%.

Damir Dzumhur vs Milos Raonic

sursa foto: ctvnews.ca

De partea cealalta a fileului se va afla joi un tenismen mult mai cunoscut si care are de asemea o marja importanta de progres. La inceputul carierei sale multi afirmau despre Raonic ca acesta se bazeaza doar pe serviciu si nu putini sunt aceia care nu ii dadeau mari sperante canadianului. Iata ca la 25 de ani, Milos ocupa pozitia a-12a in clasament si de ani buni se afla in top 20 ATP. Rezultatele bune obtinute pe toate suprafetele fac din Raonic un adversar redutabil iar armele sale sunt forehand-ul inside-out si bineinteles, serviciul. Pentru a ajunge in turul al-3lea, Milos a avut nevoie de 3 seturi in turul secund cu Pablo Cuevas si de tie-break in decisiv. Desi cele mai bune rezultate din cariera canadianului au venit pe suprafete rapide, acesta are si pe zgura un procent important de reusita, aproximativ 57%.

Cei doi tenismeni se vor intalni joi doar pentru a doua oara iar scorul ii este favorabil lui Raonic, 1-0. Precedenta intalnire a avut loc recent, la Miami, unde canadianul trecea fara probleme de Dzumhur cu 6-0, 6-3. Pe zgura lucrurile vor sta putin diferit avand in vedere ca Dzumhur evolueaza mai bine pe suprafete lente, vine cu un moral bun dupa eliminarea lui Berdych iar adversarul sau a disputat aproximativ 3 ore in disputa cu Pablo Cuevas. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Peste 9.5 game-uri in primul set.

Pronostic Damir Dzumhur vs Milos Raonic: Peste 9.5 game-uri in primul set @ 1.80 la Unibet.

Pronostic mai mare Damir Dzumhur vs Milos Raonic: Peste 21.5 game-uri @ 1.87 la Unibet.

Statistica Stefan in luna aprilie: 6W – 6L.

Oferta online de pariuri la UNIBET pentru duelul – Damir Dzumhur vs Milos Raonic:

Damir Dzumhur vs Milos Raonic