Pronosticuri tenis - Damir Dzumhur vs Leonardo Mayer - Miami


Pronosticuri tenis – Damir Dzumhur vs Leonardo Mayer – Miami

Confruntarea Damir Dzumhur vs Leonardo Mayer, din primul tur al turneului de la Miami, se va disputa joi 24 martie.

Damir Dzumhur este un tenismen originar din Bosnia Hertegovina in varsta de 23 de ani si care nu are pana acum rezultate notabile in circuitul ATP. Acesta s-a remarcat in turnee Challenger ajungand pana pe pozitia 94 in acest moment. Damir a participat la acest inceput de an la 9 turnee si nu a reusit pana acum sa depaseasca turul secund. Cea mai buna performanta a sa din 2016 este turul secund la Australian Open unde a trecut in primul tur de Kyle Edmund si a fost eliminat mai apoi de belgianul David Goffin. Ultimul turneu la care a participat sportivul bosniac este un Challenger din Mexic, mai precis la Guadalajara, unde a fost eliminat din nou in turul secund de Menendez-Maceiras. Cel mai bun procentaj al victoriilor a fost obtinut de Dzumhur pe zgura, suprafata sa preferata de altfel, 68%. Pe hard bosniacul nu se descurca la fel de bine avand doar 74 de partide disputate in cariera dintre care a castigat doar 42.

Damir Dzumhur vs Leonardo Mayer

sursa foto: zimbio.com

Leo Mayer este un tenismen mult mai popular si o figura cunoscuta in circuitul ATP. Sportivul argentinian in varsta de 28 de ani ocupa in acest moment pozitia 41 in clasamentul ATP si este dupa parerea mea unul dintre cei mai constanti tenismeni. Chiar daca nu exceleaza la capitolul spectaculozitate, Mayer are capacitatea de a evolua la acelasi nivel pe orice suprafata. Desi este nascut in Argentina si majoritatea tenismenilor argentinieni prefera zgura, Mayer are performante bune pe toate suprafetele dar, intr-adevar, cele mai bune au venit pe zgura. Ultimul turneu la care a participat sportivul argentinian este cel de la Indian Wells unde a ajuns pana in turul al-3lea eliminandu-i Samuel Groth si Viktor Troicki, pentru a fi eliminat mai apoi de croatul Marin Cilic in 2 seturi. Cea mai buna clasare obtinuta de Leonardo in cariera sa este pozitia 21 atinsa in anul 2015.

Cei doi tenismeni se vor intalni miercuri pentru prima oara. Dupa parerea mea diferenta de valoare intre cei doi tenismeni este foarte mare si asta nu se datoreaza clasamentului. Chiar daca Dzumhur este inca un tenismen tanar, nu cred ca marja de progres a acestuia este foarte mare. Leo Mayer are suficienta experienta si practica un tenis bun in aceasta perioada astfel incat pronosticul meu pentru biletul zilei este Leonardo Mayer -3.5 game-uri handicap.

Pronostic Damir Dzumhur vs Leonardo Mayer: Leonardo Mayer -3.5 game-uri @ 1.70 la Unibet.

Pronostic mai mare Damir Dzumhur vs Leonardo Mayer: Leonardo Mayer castiga 2-0 @ 1.82 la Unibet.

Statistica Stefan in luna martie: 12W – 9L.

Oferta online de pariuri la UNIBET pentru duelul, Damir Dzumhur vs Leonardo Mayer:

Damir Dzhumhur vs Leonardo Mayer