Pronosticuri tenis - Borna Coric vs Henri Mathieu - Marrakech


Pronosticuri tenis – Borna Coric vs Henri Mathieu – Marrakech

Sferturile de finala ale turneului ATP de la Marrakech ne propun pentru vineri 8 aprilie confruntarea, Borna Coric vs Henri Mathieu.

Croatul Borna Coric in varsta de doar 19 ani a inceput fulminant sezonul precedent si multi se asteptau ca acesta sa impresioneze si in 2016 insa rezultatele sale lasa de dorit pana acum. Sportivul din Croatia ocupa in acest moment pozitia 48 in clasamentul mondial iar in acest an Coric a reusit sa castige doar 10 partide iar 4 dintre acestea au venit la Chennai, in chiar primul turneu din 2016. De altfel cel mai bun rezultat al croatului a venit tocmai la Chennai, in India, unde acesta a fost infrat in ultima faza a competitiei de elvetianul Stan Wawrinka in minimum de seturi. De la acel moment si pana acum, Borna Coric a mai reusit sa treaca o singura data de turul secund, la Indian Wells, unde a pierdut la Tomas Berdych tot in minimum de seturi. In primul tur de la Marrakech Coric a beneficiat de retragerea lui Simone Bolelli astfel incat croatul abordeaza odihnit confruntarea de vineri. Cea mai buna clasare din cariera croatului este pozitia 33 atinsa anul trecut iar suprafata sa preferata este hard-ul.

Borna Coric vs Henri Mathieu

sursa foto: sportinglife.com

Adversarul croatului in disputa de vineri este un tenismen cu o experienta mult mai mare, francezul Paul-Henri Mathieu. Sportivul din Hexagon a ajuns la 34 de ani si continua sa se mentina la un nivel foarte bun ocupand in acest moment pozitia 63 in clasamentul mondial. Tenismenul care masoara 185 de cm inaltime prefera sa evolueze pe zgura unde a obtinut si cele mai bune rezultate ale carierei, avand un procent de reusita de aproximativ 58%. In 2016 Henri Mathieu are ca cea mai buna performanta o finala surprinzatoare reusita in tara sa natala la Montpellier, unde a fost invins de compatriotul sau Richard Gasquet. Pe langa aceasta performanta, francezul a mai reusit o alta finala la Quimper intr-un turneu Challenger, fiind invins atunci de rusul Andrey Rublev. Pentru a ajunge in sferturi, Mathieu a trecut pe rand de Albert Ramos si Maximo Gonzalez, fara sa piarda vreun set. Cea mai buna clasare a carierei pentru Mathieu este pozitia a-12a atinsa in anul 2008 iar acesta detine in palmares 4 titluri ATP.

Cei doi tenismeni se vor intalni vineri pentru prima oara si ma astept la un duel mai echilibrat decat se asteapta multi. Chiar daca Coric este favorit conform cotelor, acesta va disputa prima partida oficiala pe zgura in 2016 vineri iar asta poate afecta evolutia acestuia. Mathieu are experienta necesara pentru a contracara entuziasmul si tenacitatea croatului si ma astept ca francezul sa castige minim un set. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Henri Mathieu +1.5 seturi handicap.

Pronostic Borna Coric vs Henri Mathieu: Henri Mathieu +1.5 seturi @ 1.48 la Unibet.

Pronostic mai mare Borna Coric vs Henri Mathieu: Peste 22.5 game-uri @ 1.93 la Unibet.

Statistica Stefan in luna aprilie: 0W – 2L (22W – 16L martie).

Oferta online de pariuri la UNIBET pentru duelul – Borna Coric vs Henri Mathieu:

Borna Coric vs Henri Mathieu