Pronosticuri tenis - Borna Coric vs Austin Krajicek - Chennai


Pronosticuri tenis – Borna Coric vs Austin Krajicek – Chennai

Turul secund al turneului de la Chennai ne propune pentru miercuri 6 ianuarie duelul, Borna Coric vs Austin Krajicek, care va incepe de la ora 13:00.

Borna Coric nu mai reprezinta doar o speranta a noului val de tenismeni ci si o confirmare. Acesta in varsta de doar 19 ani ocupa in acest moment pozitia 44 in clasamentul mondial iar anul 2015 i-a adus performante importante. Statistica generala a croatului pentru anul trecut indica 35 de victorii si 30 de infrangeri iar ultimul turneu la care a participat acesta este cel de la Paris unde a fost infrant de Andy Murray in turul secund. In prima mansa de la Chennai sportivul croat l-a intalnit pe Marcel Granollers de care a reusit sa treaca la capatul unei partide de 3 seturi. Borna Coric este un tenismen complet care exceleaza in deplasare si in jocul defensiv iar suprafata sa preferata de joc este hard-ul in timp ce lovitura sa de baza este backhand-ul.

Borna Coric vs Austin Krajicek

Adversarul tanarului croat in duelul de miercuri este americanul Austin Krajicek. Acesta in varsta de 25 de ani nu reuseste sa confirme si la nivelul turneelor ATP in ciuda faptului ca in cele Challenger obtine rezultate bune. Krajicek ocupa in acest moment locul 104 in clasamentul mondial iar statistica sa pentru 2015 indica 40 de victorii si 34 de infrangeri obtinute dupa cum spuneam in turnee Challenger. Austin se bazeaza mult pe serviciu iar suprafata sa preferata este hard-ul outdoor. In prima mansa de la Chennai sportivul american a trecut de compatriotul sau Rajeev Ram la capatul unei partide de 3 seturi in care Krajicek a reusit 9 asi si un procent de 73% puncte castigate cu primul serviciu. Cea mai buna clasare a americanului de pana acum este pozitia 94 atinsa chiar anul trecut.

Cei doi tenismeni se vor intalni miercuri pentru prima oara. Duelul va fi unul extrem de interesant deoarece se vor intalni doi tenismeni diferiti. Coric este un tenismen complet cu o defensiva foarte buna in timp ce Krajicek este agresiv, ia mingea devreme si se bazeaza mult pe serviciu si urcari la fileu. Dupa parerea mea Coric este favorit insa ma astept la o partida destul de echilibrata care poate ajunge in set decisiv. Pronosticul meu pentru biletul zilei de miercuri este Borna Coric -3.5 game-uri handicap.

Pronostic Borna Coric vs Austin Krajicek: Borna Coric -3.5 game-uri handicap @ 1.82 la Unibet.

Pronostic mai mare Borna Coric vs Austin Krajicek: Peste 22.5 game-uri @ 2.05 la Unibet.

Statistica Stefan in luna ianuarie 1W – 3L (14W – 13L decembrie).

Oferta online de pariuri – Borna Coric vs Austin Krajicek – Unibet.

Borna Coric vs Austin Krajicek