Pronosticuri tenis - Bernard Tomic vs Marcos Baghdatis - Stockolm


Pronosticuri tenis – Bernard Tomic vs Marcos Baghdatis – Stockolm

Turul secund al turneului indoor de la Stockolm ne propune miercuri 21 octombrie duelul, Bernard Tomic vs Marcos Baghdatis, care va incepe de la ora 14:00.

Desi are doar 23 de ani, Bernard Tomic a acumulat deja un nivel important de experienta debutand la profesionisti foarte devreme. Australianul a fost privit ca un talent precoce fiind considerat unul dintre urmasii lui Hewitt. In acest moment Bernard ocupa pozitia a-18a in clasamentul mondial iar dupa sfertul de finala pierdut la Shanghai cu Djokovic acesta declara ca telul sau in anul care vine este patrunderea in top 10. Australianul are cu siguranta talentul necesar si datele fizice necesare pentru a face acest pas insa ramane de vazut daca va deveni mai constant decat este in acest moment. Statistica lui Tomic pentru acest an indica 39 de victorii si 25 de infrangeri iar procentul sau de reusita pe aceasta suprafata de hard indoor este de doar 46%. Spun doar 46% deoarece australianul prefera suprafetele rapide iar cele mai bune performante ale sale au venit pe hard. In 2015 Tomic a reusit sa cucereasca titlul la Bogota, acesta fiind al-3lea din cariera sa de pana acum.

Bernard Tomic vs Marcos Baghdatis

Adversarul australianului este un alt tenismen foarte talentat si cu o abilitate incredibila pe terenul de tenis insa, mult mai experimentat. Cipriotul Marcos Baghdatis a ajuns la 30 de ani dar continua sa incante pe terenurile de tenis prin lejeritatea sa in executarea loviturilor dar si prin extravaganta in joc. Dupa o perioada neagra in care a fost aproape sa se lase de acest sport datorita unor probleme familiale, Marcos a revenit puternic si acum ocupa pozitia 46 in lume. In turul intai de la Stockolm tenismenul cipriot l-a invins pe americanul Sam Querrey iar aceasta victorie trebuie considerata una foarte importanta deoarece Querrey evolueaza excelent pe acest tip de suprafata extrem de rapida. Statistica lui Marcos indica pentru acest an 32 de victorii si 22 de infrangeri iar procentul sau de reusita pe hard indoor este de aproximativ 64%. Armele cipriotului sunt forehand-ul si backhand-ul insa acesta mai poseda si un voleu foarte bun.

Cei doi tenismeni se vor intalni in turul secund de la Stockolm pentru prima oara. Tomic are o perioada foarte buna in care a devenit mai constant si a redus numarul erorilor nefortate in jocul sau, erori ce se ridicau la un numar foarte mare. Talentul sau nu poate fi contestat si daca acesta va avea un antrenor bun, ma astept ca Tomic sa faca pasul spre top 10. Pe de alta parte, Marcos Baghdatis are o experienta mult mai mare in circuit dar are si o alta calitate care consider ca-l poate ajuta mult in duelul cu Tomic, rabdarea in schimbul de mingi. Ma astept la o partida echilibrata in care Tomic porneste usor favorit. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Marcos Baghdatis +1.5 seturi handicap.

Pronostic Bernard Tomic vs Marcos Baghdatis: Marcos Baghdatis +1.5 seturi handicap @ 1.46 la Unibet.

Pronostic mai mare Bernard Tomic vs Marcos Baghdatis: Bernard Tomic castiga 2-1 @ 4.10 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 33W – 23L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Bernard Tomic vs Marcos Baghdatis – Unibet.

Bernard Tomic vs Marcos Baghdatis