Pronosticuri tenis - Benoit Paire vs Lukas Rosol - Chennai


Pronosticuri tenis – Benoit Paire vs Lukas Rosol – Chennai

Turul secund al turneului de la Chennai ne propune pentru joi 7 ianuarie duelul, Benoit Paire vs Lukas Rosol, care va incepe de la ora 13:30.

Francezul Benoit Paire este considerat unul dintre cei mai tehnici jucatori din circuitul ATP insa cu siguranta si unul dintre cei mai problematici. Caracterul lui Paire ii creeaza des probleme pe terenul de tenis iar atitudinea sa a fost des taxata dur de spectatori. Tenismenul francez in varsta de 26 de ani ocupa in acest moment pozitia a-19a in clasamentul mondial iar aceasta clasare se datoreaza in principal unui sezon 2015 foarte bun. Statistica generala a lui Paire indica pentru anul precedent 64 de victorii si doar 30 de infrangeri iar Benoit a incheiat anul precedent cu un succes la Mouilleron Le Captif, un Challenger din tara sa natala. Pentru francez duelul de joi va fi primul oficial din 2016 iar asta ii poate cauza anumite probleme. Cea mai buna clasare din cariera lui Paire este pozitia ocupata in acest moment iar suprafata de joc preferata este hard-ul.

Benoit Paire vs Lukas Rosol

Lukas Rosol este un tenismen mult mai echilibrat si putem spune serios in ceea ce face pe teren. Cehul in varsta de 30 de ani nu face spectacol pe terenul de tenis insa niciodata nu cedeaza un meci fara lupta. Lukas ocupa in acest moment pozitia 55 in clasamentul mondial iar in anul 2015 acesta a reusit sa obtina 26 de victorii si 32 de infrangeri, coborand cateva pozitii in top 100. Ultimul turneu la care a participat Rosol este cel de la Bratislava, un Challenger in care a fost eliminat in turul secund. In aceasta saptamana Rosol l-a intalnit in runda intai pe Santiago Giraldo impunandu-se cu 2-0. Cea mai buna clasare reusita de Rosol in cariera sa este pozitia 26 atinsa in anul 2014 iar cehul are in palmares 2 titluri la simplu si 3 la dublu. Lovitura de baza a cehului este forehand-ul iar suprafata preferata de joc este hard-ul outdoor.

Cei doi tenismeni s-au mai intalnit pana acum de doua ori iar scorul este echilibrat 1-1. Ultimul duel direct s-a disputat in 2014 la Wimbledon iar Rosol s-a impus cu 3-1 la seturi. Paire vine dupa un sezon 2015 excelent in timp ce Rosol incearca sa-si regaseasca forma din sezoanele anterioare. Favoritul partidei este Paire insa francezul este un tenismen inconstant si ne putem astepta la orice astfel incat pronosticul meu pentru biletul zilei este Lukas Rosol +1.5 seturi handicap.

Pronostic Benoit Paire vs Lukas Rosol: Lukas Rosol +1.5 seturi handicap @ 1.53 la Unibet.

Pronostic mai mare Benoit Paire vs Lukas Rosol: Lukas Rosol castiga @ 2.43 la Unibet.

Statistica Stefan in luna ianuarie: 4W – 4L (14W – 13L decembrie).

Oferta online de pariuri – Benoit Paire vs Lukas Rosol – Unibet.

Benoit Paire vs Lukas Rosol