Pronosticuri tenis - Benoit Paire vs Joao Sousa - Monte Carlo


Pronosticuri tenis – Benoit Paire vs Joao Sousa – Monte Carlo

Turul secund al turneului de la Monte Carlo ne propune pentru miercuri 13 aprilie duelul, Benoit Paire vs Joao Sousa.

Francezul Benoit Paire ocupa in acest moment pozitia 22 in clasamentul mondial si este cotat ca favorit 16 la aceasta editie a turneului de la Monte Carlo. Sportivul din hexagon ramane alaturi de Fabio Fognini, unul dintre cei mai surprinzatori dar si inconstanti tenismeni din circuit. Intr-o zi buna, Paire poate invinge orice jucator, insa intr-o zi mai slaba acesta poate pierde in fata altor tenismeni mult mai slab cotati. La fel s-a intamplat si in turul intai unde Paire l-a intalnit pe spaniolul Inigo Cervantes, un tenismen serios insa mult mai putin talentat care i-a pus probleme mari. Francezul a avut nevoie de tie-break in setul decisiv pentru a trece de iberic si a stabili duelul cu Sousa de miercuri. Cele mai bune performante ale carierei au venit pe zgura unde Benoit are un procent de reusita de aproximativ 60%. Acesta detine in palmares un singur titlu cucerit anul trecut la Bastad iar lovitura sa de baza este backhand-ul.

Benoit Paire vs Joao Sousa

sursa foto: topbet.eu

Portughezul Joao Sousa in varsta de 27 de ani ocupa in acest moment pozitia 34 in circuitul ATP si putem spune ca are o marja de progres destul de mare. Anul 2016 i-a adus acestuia performante destul de slabe, Sousa coborand o pozitie in clasament. Cele mai notabile rezultate ale portughezului sunt doua prezente in turul al-3lea la Melbourne respectiv Miami. Joao prefera sa evolueze pe zgura, suprafata pe care a obtinut si cele mai multe victorii ale carierei si unde a reusit sa castige pana acum 59% din partidele disputate. In primul tur, tenismenul din Portugalia l-a intalnit pe gigantul Ivo Karlovic de care a trecut fara mari probleme cu 2-0 la seturi. Sousa a reusit cea mai buna clasare a carierei in 2015, pozitia 33 iar acesta detine in palmares 2 titluri, ambele castigate surprinzator, pe hard.

Cei doi tenismeni se vor intalni miercuri pentru a-3a oara iar scorul intalnirilor directe este echilibrat, 1-1. Ultima intalnire a avut loc pe 29 octombrie la Valencia cand se impunea portughezul cu 2-1 la seturi. Paire este un tenismen extrem de talentat dar care are probleme de concentrare si comportament in timp ce Sousa este mult mai muncitor si serios. Ma astept la un duel echilibrat si voi merge pe mana lui Joao Sousa datorita jocului mai constant dar si rabdarii mai mari in schimburile lungi, schimburi frecvente pe zgura. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Joao Sousa +1.5 seturi handicap.

Pronostic Benoit Paire vs Joao Sousa: Sousa +1.5 seturi handicap @ 1.39 la Unibet.

Pronostic mai mare Benoit Paire vs Joao Sousa: Joao Sousa castiga @ 1.95 la Unibet.

Statistica Stefan in luna aprilie: 4W – 4L.

Oferta online de pariuri la UNIBET pentru duelul – Benoit Paire vs Joao Sousa:

Benoit Paire vs Joao Sousa